foto

Dionne Smith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2015 Kids vs Monsters
2007 Supreme Courtships (TV film)
2006 You've Reached the Elliotts (TV film)
2002 Without Warning (TV film)
1997 Popelka (TV film)
Poplach v skautském táboře
Ruce od krve
1996 Zločin století (TV film)
1995 Perry Mason: Případ žárlivého vtipálka (TV film)
1994 Perry Mason: Případ mrtvého guvernéra (TV film)
Perry Mason: Případ osudného životního stylu (TV film)
1993 Perry Mason: Příběh vražedného polibku (TV film)
Perry Mason: Případ odložených manželek (TV film)
Perry Mason: Případ věčného mládí (TV film)
Perry Mason: Případ zrádného rozhlasového moderátora (TV film)
Return of Ironside, The (TV film)
1992 Berušky
Perry Mason: Příběh přelétavého Romea (TV film)
Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem (TV film)
Perry Mason: Případ osudných obrazů (TV film)
1991 Perry Mason: Případ bezohledného reportéra (TV film)
Perry Mason: Případ očerněného mafiána (TV film)
Perry Mason: Případ skleněné rakve (TV film)
Perry Mason: Případ smrtící módy (TV film)
1990 Perry Mason: Případ otráveného pera (TV film)
Perry Mason: Případ skrývané totožnosti (TV film)
Perry Mason: Případ umlčené zpěvačky (TV film)
Perry Mason: Případ umíněné dcery (TV film)

TV seriály

2016 Život uprostřed (TV seriál)
Stuck in the Diaz of Our Lives (S01E17)
Stuck in the Quinceañera (S01E16)
Stuck Without a Ride (S01E15)
další epizody (10)
Dr. Ken (TV seriál)
Dicky Wexler's Last Show (S01E18)
Ken at the Concert (S01E17)
Meeting Molly's Boyfriend (S01E16)
další epizody (7)
2015 Dr. Ken (TV seriál)
Thanksgiving Culture Clash (S01E08)
Dr. Wendi: Coming to LA! (S01E07)
Halloween-Aversary (S01E05)
další epizody (5)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
Secret Lives of Fishers (E11)
Desk/Job (E09)
Katie You Can Drive My Car (E07)
další epizody (6)
Transparent (TV seriál)
Why Do We Cover the Mirrors? (S01E10)
2013 Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
A.A.R.M. (S09E22)
Livin' the Dream (S09E21)
další epizody (14)
2012 Kancl (TV seriál)
Dwight Christmas (S09E09)
The Target (S09E08)
The Whale (S09E07)
další epizody (23)
2011 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
K čemu jsou hrdinové (S02E01)
Kancl (TV seriál)
Christmas Wishes (S08E10)
Mrs. California (S08E09)
Gettysburg (S08E08)
další epizody (10)
2007 Profesionálky (TV seriál)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
Hromada dřeva (S01E04)
Nábytek za sex (S01E02)
2005 Head Cases (TV seriál)
2004 Cracking Up (TV seriál)
Oliver Beene (TV seriál)
Baseballová rukavice (S02E16)
Dívka na hlídání (S02E15)
Parkovací místo (S02E14)
další epizody (16)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Pohřeb na přání (S02E17)
Matka a dcera (S02E16)
Ztráty a nálezy (S02E15)
další epizody (7)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Forwards Backwards (S04E05)
Family Reunion (S04E03)
Zoo (S04E01)
další epizody (5)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Slavnostní večeře (S02E10)
Mladíček na útěku (S02E09)
Náš hotel (S02E08)
další epizody (8)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Watcher, The (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky