foto

Anna Madeley

  • nar. 1977
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mercy
The Little Stranger
2017 Dítě v pravý čas (TV film)
2015 Neviditelný důkaz (TV film)
We Are Happy
2014 The Crucible
2012 Strawberry Fields
2011 Nebezpečná závěť (TV film)
2010 The Secret Diaries of Miss Anne Lister (TV film)
2009 Slečna Marplová: Kapsa plná žita (TV film)
2008 Návrat na Brideshead
Spřízněná duše
V Bruggách
2007 The Old Curiosity Shop (TV film)
2006 Aftersun (TV film)
Outsiders, The (TV film)
Secret Life of Mrs. Beeton, The (TV film)
2005 Stoned
2004 Rivals, The
1999 Velký blázinec v malém hotelu
1990 Back Home (TV film)
1985 Claudia

TV seriály

2018 Patrick Melrose (TV seriál)
Nakonec (E05)
Mateřské mléko (E04)
Jistá naděje (E03)
další epizody (4)
2017 Koruna (TV seriál)
Lisabon (S02E03)
2016 Koruna (TV seriál)
Gloriana (S01E10)
Atentátníci (S01E09)
Kouř a zrcadla (S01E05)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Enemy of the People (S03E10)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (7)
Utopia (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Hercule Poirot (TV seriál)
Opona - Poirotův poslední případ (S13E05)
2012 Secret State (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Hidden (S02E02)
Podfukáři (TV seriál)
The Hush Heist (S06E06)
2008 Children, The (TV seriál)
Crooked House (TV seriál)
Rozum a cit (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2007 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Koho bozi chtějí zničit (S01E02)
2003 The Royal (TV seriál)
2000 Dinner of Herbs, A (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1998 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
1997 Dad (TV seriál)
Práce nevhodná pro ženu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky