foto

Allison Munn

  • nar. 7.10.1974 (45 let)
    Columbia, South Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nickelodeon's Not So Valentine's Special (TV film)
2014 The Devil's Hand
2011 I'm Having a Difficult Time Killing My Parents
2010 Successful Alcoholics
Wright vs. Wrong (TV film)
2005 Couple of Days and Nights, A
Elizabethtown
2002 Bílý oleandr
St. Sass (TV film)
Válka surfařů

TV seriály

2020 The Big Show Show (TV seriál)
Rozhodnutí (E08)
Překvapení (E07)
Párty (E06)
další epizody (8)
Griffinovi (TV seriál)
Short Cuts (S18E11)
2015 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Misses the Boat (S10E06)
2014 Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (TV seriál)
Legit (TV seriál)
Reunion (S02E04)
2013 Dads (TV seriál)
Funny Girl (E04)
Family Tools (TV seriál)
Mámou přes noc (TV seriál)
2012 One Tree Hill (TV seriál)
A Rush of Blood to the Head (S09E08)
Love the Way You Lie (S09E03)
2011 One Tree Hill (TV seriál)
Flightless Bird, American Mouth (S08E21)
I Think I'm Gonna Like It Here (S08E16)
2010 One Tree Hill (TV seriál)
Darkness on the Edge of Town (S08E11)
Learning to Fall (S07E20)
Every Picture Tells a Story (S07E19)
další epizody (6)
2009 One Tree Hill (TV seriál)
Some Roads Lead Nowhere (S07E12)
You Know I Love You, Don't You (S07E11)
You Are a Runner, and I Am My Father's Son (S07E10)
další epizody (10)
2007 Carpoolers (TV seriál)
2006 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Prášky na srdce (S08E19)
2005 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Striptýz (S08E05)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Dobrou noc (S05E14)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Thirty-Eight (S02E16)
JAG (TV seriál)
Jeden musí z kola ven (S07E14)
2001 Inside Schwartz (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Fez randí s Donnou (S03E21)
Pro Kristovy rány! (S03E20)
Narozeniny Kitty (S03E17)
další epizody (7)
2000 2gether: The Series (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Russian Love Poem (S01E12)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
A Girl's Life (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky