foto

Jana Lorencová

  • nar. 2.4.1940 (79 let)
    Znojmo, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2013 Český žurnál (TV seriál)
Pančovaná republika (S01E03)
2009 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jany Lorencové (S04E19)
2004 Můj přítel vrah (TV film)
2002 Proměny českého zločinu
2000 Kauza: Lorencová (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2004 Můj přítel vrah (TV film)

Host

TV pořady

2012 Živě na jedničce (TV pořad)
2005 Případ pro reportérku (TV pořad)
2004 Za zdí (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1996 Nadoraz (TV pořad)
1995 Klekánice (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky