foto

Karen Goodman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2010 Masterclass (TV seriál)
Strangers No More
2006 Coming Out Stories (TV seriál)
Rehearsing a Dream
2004 Smashed: Toxic Tales of Teens and Alcohol (TV film)
2002 Podivuhodné lidské tělo (TV film)
1996 Buckminster Fuller: Thinking Out Loud (TV film)
1990 Chimps: So Like Us
1988 American Experience (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace