foto

Ian Barnes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Žhářka
2009 Wish 143

TV seriály

2012 Skins (TV seriál)
Mini and Franky (S06E09)
Mini (S06E05)
Franky (S06E04)
2011 Mount Pleasant (TV seriál)
2009 Hope Springs (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
2001 Mersey Beat (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2005 Přežít! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace