foto

Šunsuke Sakuja

  • nar. 20.5.1965 (55 let)
    Miyagi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Květina zaslíbená rannímu loučení
2016 Lupin sansei: Italian Game
Persona 5 The Animation: The Day Breakers (TV film)
2015 Ghost in the Shell: nový film
Psycho-Pass: film
2011 Cang ao duo ji
Onigamiden
2008 Cobra the Animation: The Psychogun
Gekidžóban Major: Júdžó no Winning Shot
2007 Kóčú ódža mušiking: Supper Battle Movie – Jami no kaizó kóčú
2006 Freedom
Lupin sansei: Seven Days Rhapsody (TV film)
Sluneční Apokalypsa: Duch Slunce (TV film)
2004 Takigakure no shitō ore ga eiyū dattebayo!
2002 Aterui
1991 Shushoku sensen ijonashi

TV seriály

2021 King's Raid: Iši o cugu mono-tači (TV seriál)
Sóšicu no ato (E17)
2020 Great Pretender (TV seriál)
King's Raid: Iši o cugu mono-tači (TV seriál)
Fukaki naraku no iriguči (E14)
Sorezore no rijú (E10)
Nikušimi no mukau saki (E07)
další epizody (6)
Koi to Producer: Evol x Love (TV seriál)
Pet (TV seriál)
2019 Araburu kisecu no otome-domo jo. (TV seriál)
Mairimašita! Iruma-kun (TV seriál)
Mugen no džúnin: Immortal (TV seriál)
Shin čúka ičiban! (TV seriál)
2018 Double Decker! Doug & Kirill (TV seriál)
Gurazeni (TV seriál)
Layton Mystery tanteiša: Katri no nazotoki file (TV seriál)
Violet Evergarden (TV seriál)
2017 Granblue Fantasy: The Animation (TV seriál)
UQ Holder! Mahó sensei Negima! 2 (TV seriál)
Vatican kiseki čósakan (TV seriál)
2016 91 Days (TV seriál)
Seisen Cerberus: Rjúkoku no Fatalite (TV seriál)
2015 Durarara!!×2 (TV seriál)
Garo: Guren no cuki (TV seriál)
Ghost in the Shell: Arise (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Thunderbolt (TV seriál)
Lupin sansei Part 4 (TV seriál)
Subete ga F ni naru: The Perfect Insider (TV seriál)
2014 Haikjú!! (TV seriál)
Jú gi ó! Arc-V (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Noragami (TV seriál)
Ping Pong The Animation (TV seriál)
Tokyo Ghoul (TV seriál)
Zankjó no Terror (TV seriál)
VON (E11)
Helter Skelter (E10)
Highs & Lows (E09)
další epizody (11)
2013 Danči Tomoo (TV seriál)
2012 Sword Art Online (TV seriál)
2011 Blade (TV seriál)
Jewelpet Sunshine (TV seriál)
2009 Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
Viper's Creed (TV seriál)
2008 Nabari no ó (TV seriál)
2007 Blue Dragon (TV seriál)
Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Šinreigari: Ghost Hound (TV seriál)
2006 Kekkaiši (TV seriál)
Kilari (TV seriál)
2005 Noein: Mó hitori no kimi e (TV seriál)
Trinity Blood (TV seriál)
2004 Agatha Christie no meitantei Poirot to Marple (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Major (TV seriál)
Posel klamů (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Jankí bokó no kaeru (TV seriál)
Mugen senki Fortress (TV seriál)
PopoloCrois (TV seriál)
Rockman.EXE Axess (TV seriál)
2002 Heat Guy J (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
2001 Zoids: Šin seiki/Zero (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1995 Virtua Fighter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky