foto

Emma Cunniffe

  • nar. 3.7.1973 (47 let)
    Chester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jejich nejlepší hodina a půl
2013 Charlotte Link - Das andere Kind (TV film)
2008 Clash of the Santas (TV film)
2007 John and Karen
2004 Únos
2002 Flesh and Blood (TV film)
Innocents (TV film)
Plain Jane (TV film)
Pláč (TV film)
2001 Svatba za všechny peníze (TV film)
The Whistle-Blower (TV film)
1999 Great Expectations (TV film)
Lakes, The (TV film)
Nezkrotná touha
Underground (TV film)
Všichni královi vojáci (TV film)
1998 Among Giants
1997 Ruby Ring, The (TV film)
1996 Konce (TV film)

TV seriály

2020 Endeavour (TV seriál)
Rága (S07E02)
2017 Unforgotten (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (4)
2016 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Habeas Corpus (S18E01)
2015 Otec Brown (TV seriál)
Pravda ve víně (S03E09)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Mrtvý ve studni 2 (S09E02)
Mrtvý ve studni 1 (S09E01)
2013 Southcliffe (TV seriál)
All Souls (E04)
Sorrow's Child (E03)
Light Falls (E02)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Place Vendôme (E05)
2012 Dobrej policajt (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2011 Pán času (TV seriál)
Noční můry (S06E09)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2008 Pohřbený zločin (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Krvavá svatba (S11E02)
Hercule Poirot (TV seriál)
Schůzka se smrtí (S11E04)
2004 Genius of Mozart, The (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
1997 The Lakes (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Poslední slova (S02E04)
1996 Life After Birth (TV seriál)
1994 Bedna (TV seriál)
The Big Crunch, Pt. 2 (S02E05)
The Big Crunch, Pt. 1 (S02E04)
1993 10 Percenters, The (TV seriál)

Dokumentární

2007 Vězněm v cizině (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky