foto

Rupert Gregson-Williams

  • nar. 1966
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Everest
2017 Sandy Wexler
Terminal
Wonder Woman
2016 Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny
Legenda o Tarzanovi
The Do Over
2015 Lovecká sezóna: Strašpytel
Policajt ze sámošky 2
The Ridiculous 6
2014 Dovolená za trest
Pošťák Pat
Zimní příběh
2013 Machři 2
2012 Můj otec je šílenec
Profesor v ringu
2011 Jack a Jill
Ošetřovatel
Zkus mě rozesmát
2010 Machři
2009 Staří a neklidní
2008 Jak ukrást nevěstu
Pohádky na dobrou noc
Zohan: Krycí jméno Kadeřník
2007 Class Apart, A (TV film)
Když si Chuck bral Larryho
Pan Včelka
2006 Klik - život na dálkové ovládání
Na počátku jsme si rovni (TV film)
Za plotem
2005 Walk Away and I Stumble (TV film)
2004 Hotel Rwanda
2003 Co ta holka chce
Druhá přirozenost (TV film)
Nepíchejte do Frankieho
Střílejte na Francouze!
2002 Láska až za hrob
Prďoši
2001 Cesta domů (TV film)
Hawk (TV film)
Jack a stonek fazole (TV film)
Princezna zlodějů (TV film)
2000 Dívka jako ty (TV film)
Happy Birthday Shakespeare (TV film)
1999 Extremely Dangerous (TV film)
Ideální muž
Shockers: Dance (TV film)
1998 Příběh duchů

TV seriály

2017 The Alienist (TV seriál)
2016 The Crown (TV seriál)
Gloriana (S01E10)
Assassins (S01E09)
Pride & Joy (S01E08)
další epizody (10)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
2009 Vězeň (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
2000 At Home with the Braithwaites (TV seriál)

Dokumentární

2004 Dlouhá cesta (TV seriál)
1992 HBO First Look (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(37)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace