foto

Andrea Guerra

  • nar. 22.10.1961 (58 let)
    Santarcangelo di Romagna, Emilia-Romagna, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Ma cosa ci dice il cervello
2018 Muž, který koupil Měsíc
Namdev Bhau
Shame
Sui Dhaaga: Made in India
2017 Come un gatto in tangenziale
Mamma o papà?
2016 Fan
2014 Promiňte, že žiju
Romeo and Juliet (TV film)
2013 Benvenuto Presidente!
Jak zvláštní jméno Federico!
2012 Chlap na roztrhání
Immaturi - Il viaggio
2011 Nedospělí
Out of the Night
Un giorno questo dolore ti sarà utile
2010 Dopisy pro Julii
Genitori & figli:) - Agitare bene prima dell'uso
Sotto il cielo di Roma (TV film)
Svatý Augustin (TV film)
Těžká rozhodnutí
2009 Enrico Mattei - L'uomo che guardava il futuro (TV film)
Le segretarie del sesto (TV film)
Nine
2008 Bezvadný den
BirdWatchers - La terra degli uomini rossi
Coco Chanel (TV film)
Ohnivé srdce
Pa-ra-da
Parlami d'amore
Vdaná snoubenka
2007 Caccia segreta (TV film)
Don Chichot
L'uomo di vetro
2006 Mafie
Štěstí na dosah
2005 Briciole (TV film)
Svaté srdce
Ukažte svou tvář!
2004 Che ne sarà di noi
Hotel Rwanda
Nero, císař římský (TV film)
Tu la conosci Claudia?
2003 Bonapart a generál
Já ne
Okno naproti
Prendimi e portami via
Soraja (TV film)
Un posto tranquillo (TV film)
Vestito da sposa, Il
Čas minulý
2002 Angela
Casa dell'angelo, La (TV film)
Emma sono io
Leggenda di Al, John e Jack, La
Prendimi l'anima
Respiro
Semana Santa
2001 Belgrado Sling
Falešné vztahy
Návrat domů
Sole negli occhi
2000 Medley - Brandelli di scuola
Prime luci dell'alba
1999 The Protagonists
1998 Giochi d'equilibrio
Onorevoli detenuti
1997 Ultimo taglio
1996 Hra
1995 Altro giorno ancora, Un
1994 Caro dolce amore
Italia Village
1992 Allullo drom
Narcos
1991 Domenica specialmente, La
1990 Viaggio d'amore

TV seriály

2017 C'era una volta Studio Uno (TV seriál)
2012 Mladý Montalbano (TV seriál)
2008 Přítelkyně (TV seriál)
Zodiaco (TV seriál)
2006 I Cesaroni (TV seriál)
2005 Gente di mare (TV seriál)
2004 Stagioni del cuore, Le (TV seriál)
2002 La guerra è finita (TV seriál)
2001 Compagni di scuola (TV seriál)
2000 Casa famiglia (TV seriál)
1998 Schody ke slávě (TV seriál)
1997 Un prete tra noi (TV seriál)

Dokumentární

2018 The King of Paparazzi - La vera storia
2017 Salvatrice: Sandra Milo si racconta
2016 Naples '44