foto

Jeff Branson

  • nar. 10.3.1977 (43 let)
    Saint Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Christmas in Homestead (TV film)
2015 Přeludy
2014 Vraťte mi mé dítě
2012 MoniKa
2010 Plivu na váš hrob
2009 Magnificent Cooly-T, The
2006 Co takhle zaplavat si
Opilí slávou
2005 Building Girl
Four Lane Highway
2002 Vlci Wall Streetu
2000 Drsnej Shaft

TV seriály

2019 For All Mankind (TV seriál)
He Built The Saturn V (S01E02)
Red Moon (S01E01)
2018 Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 10: Fade Out (E10)
Day 9: Re-Cast (E09)
2017 Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 5: Back To Ones (E05)
Day 1: Fade In (E01)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Posvátné město 5/5 (S06E05)
Posvátné město 4/5 (S06E04)
Posvátné město 3/5 (S06E03)
další epizody (4)
Grimm (TV seriál)
El Cuegle (S06E04)
2016 Supergirl (TV seriál)
Truth, Justice and the American Way (S01E14)
2015 Lovci duchů (TV seriál)
Book of the Damned (S10E18)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Inconceivable (S03E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Střelec (S11E22)
2013 Chosen (TV seriál)
The Cavalry (S01E05)
The Watchers (S01E04)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Velký bratr (S05E06)
Kriminálka New York (TV seriál)
Command+P (S09E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
In vino veritas (S13E13)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Touha po krvi (S09E15)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Honor (S02E02)
1999 Strangers with Candy (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2011 The Revenge of Jennifer Hills: Remaking a Cult Icon

Host

TV pořady

2013 The 40th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2005 The 32nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)