foto

Jeremy Presner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2005 Nezbedové (TV film)
2004 Devět životů
2002 Carrie (TV film)
Strašidelná vila
The Burial Society
2001 Class Warfare (TV film)
2000 Best Actress (TV film)
Tajní agenti Crash & Byrnes
Vražda na filmovém festivalu v Cannes (TV film)
1999 Srdeční záležitosti (TV film)
1998 Dokonalí andílkové (TV film)
Plavba smrti (TV film)
Twister se vrací (TV film)
Zelenáči na greenu

TV seriály

2012 Amišská mafie (TV seriál)
2007 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Msta (S03E19)
2006 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Hra (S03E15)
Bezohledný hrdina (S03E13)
Návrat, 2. část (S03E11)
další epizody (8)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Kritické množství (S02E13)
Zbloudilci (S02E10)
Instinkt (S02E07)
další epizody (6)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Bratrstvo (S01E15)
Horká zóna (S01E12)
Oko bouře (S01E10)
další epizody (6)
2001 Don't Eat the Neighbours (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)

Dokumentární

2019 The Last Cowboy (TV seriál)
2012 Amišové ve městě (TV seriál)

TV pořady

2020 Darcey a Stacey (TV pořad)
Family Karma (TV pořad)
2018 Bethenny & Fredrik (TV pořad)
2017 Love & Hip Hop: Miami (TV pořad)
Ďáblův kaňon (TV pořad)
2016 Geeking Out (TV pořad)
2014 Návrat k Amišům (TV pořad)
Tajný únik Eskymáků (TV pořad)
2013 First Time Flippers (TV pořad)
Útěk před vírou (TV pořad)
2012 Black Ink Crew (TV pořad)
2011 Mafiánské manželky (TV pořad)
Russian Dolls (TV pořad)
2010 Hledači pokladů (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky