foto

Anne Helm

  • nar. 12.9.1938 (80 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Magda (studentský film)
2004 Sofia
1980 Ztraceni beze stop
1974 Manhunter (TV film)
1971 Tattered Web, A (TV film)
1969 Nightmare in Wax
1966 Unkissed Bride, The
1964 Honeymoon Hotel
Ready for the People (TV film)
1962 Iron Maiden, The
Jdi za svým snem
Magický meč
The Couch
The Interns
1960 Desire in the Dust

TV seriály

1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Panenka (S01E22)
1984 Airwolf (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 The Next Step Beyond (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1965 Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
The Beachcomber (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
1960 My Sister Eileen (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

TV pořady

2005 Bei Krömers (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace