foto

Stefanie Schmid

  • nar. 18.4.1972 (48 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Die Nonne und der Kommissar - Verflucht (TV film)
2010 2 für alle Fälle - Ein Song für den Mörder (TV film)
Luises Versprechen (TV film)
Meine wunderbare Familie ...auf neuen Wegen (TV film)
2009 Meine wunderbare Familie - Alle unter einem Dach (TV film)
Meine wunderbare Familie - Hochzeitsvorbereitungen (TV film)
Pasticcio
2008 Meine wunderbare Familie - Die zweite Chance (TV film)
Meine wunderbare Familie - Einmal Ostsee und zurück (TV film)
Schade um das schöne Geld (TV film)
2007 Bezaubernde Marie (TV film)
Solo für Schwarz - Tödliche Blicke (TV film)
2004 Schöne Männer hat man nie für sich allein (TV film)
2002 Bloch - Silbergraue Augen (TV film)
Posedlost (TV film)
So schnell Du kannst (TV film)
2001 ...und plötzlich wird es dunkel in meinem Leben (TV film)
All' Arrabbiata - Eine kochende Leidenschaft (TV film)
Herzstolpern (TV film)
Prázdninový románek (TV film)
2000 Laila navěky zamilovaná (TV film)
Leben in Dunkelheit
Tatort - Tödliches Verlangen (TV film)
Vom Küssen und vom Fliegen (TV film)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV film)
1998 David im Wunderland
1997 Die Nacht der Nächte - School's out (TV film)
1996 One Night Suicide
Polizeiruf 110 - Kleine Dealer, große Träume (TV film)

TV seriály

2020 Kriminalista (TV seriál)
Horrorclown (S15E04)
2013 Die Kirche bleibt im Dorf (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
Hodná Ute (S02E04)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Weitertanzen (S04E12)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Ženská liga (S01E08)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Judaslohn (S01E04)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Meine wunderbare Familie (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Pohřbený zaživa (S13E09)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Nachtschicht (TV seriál)
Tod im Supermarkt (E03)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
Pod bílými plachtami (TV seriál)
Kompas lásky (E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Svátek matek (S08E08)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
Odvážní andělé (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky