foto

Kenneth Glenaan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Dirt Road to Lafayette
2015 Ark, The (TV film)
2008 Summer
2007 Good Samaritan, The (TV film)
2005 Báječná sedmička (TV film)
Derailed (TV film)
2004 Yasmin
2001 Gas Attack (TV film)
1998 Duck

TV seriály

2017 Acceptable Risk (TV seriál)
2016 Paranoid (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
2015 Inspektor Banks (TV seriál)
Přízraky - 2. část (S04E06)
Přízraky - 1. část (S04E05)
2014 Charlie (TV seriál)
2013 Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2010 Cena za lidskost (TV seriál)
The Looking Glass (S02E05)
Educating Creature (S02E04)
2008 Wired (TV seriál)
2006 MI5 (TV seriál)
Epizoda 5 (S05E05)
Epizoda 4 (S05E04)
2003 Buried (TV seriál)
2000 Attachments (TV seriál)
1999 Hope & Glory (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
The Cops (TV seriál)

Dokumentární

2008 The New Ten Commandments

Herecká filmografie

Filmy

2002 Tohle není romance
1997 Angel Passes By, An (TV film)
1996 Hard Nut: A Love Story
1990 Silent Scream

TV seriály

1992 Firm Friends (TV seriál)
1988 Inspektor Taggart (TV seriál)
Smrt zdarma (S04E01)

Dokumentární

1998 EastEnders Revealed (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Channel 4 News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky