foto

Tardu Flordun

  • nar. 25.4.1972 (47 let)
    Ankara, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Silsile
2011 Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm
Türkan
2010 Bekle Beni
2007 O Kadın
Sözün bittigi yer
2005 Bir Varmış Bir Yokmuş (TV film)
2003 Fişgittin Bey (TV film)
1998 Leoparın Kuyruğu

TV seriály

2015 Eve Dönüş (TV seriál)
2012 Son Yaz (TV seriál)
2011 Sırat (TV seriál)
Tek Başımıza (TV seriál)
2010 Mükemmel Çift (TV seriál)
2007 Parmaklıklar Ardında (TV seriál)
2006 Tisíc a jedna noc (TV seriál)
2005 Aşk Oyunu (TV seriál)
Davetsiz Misafir (TV seriál)
2004 Camdan Pabuçlar (TV seriál)
2003 Mühürlü Güller (TV seriál)
2002 Bir Tatlı Huzur (TV seriál)
Efsane (TV seriál)
2000 Evdeki Yabancı (TV seriál)
1999 Hepsi Bir Düştü (TV seriál)
1997 Kara Melek (TV seriál)