foto

Jacques Galipeau

  • nar. 22.9.1923
    Montréal, Quebec, Kanada
  • zem. 30.8.2020 (96 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Víření fluida
1999 Emporte-moi
1995 Černá listina
1990 Lance et compte: Le Crime de Lulu (TV film)
1988 Pohjanmaa
1973 The Pyx
1966 Henry V (TV film)

TV seriály

2005 Les Bougon : c'est aussi ça la vie (TV seriál)
Pyramide (S02E04)
1998 The Hunger (TV seriál)
Clarimonde (S01E21)
1994 Les Héritiers Duval (TV seriál)
1993 Grands procès, Les (TV seriál)
1991 Marilyn (TV seriál)
1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1984 Laurier (TV seriál)
1981 Fils de la liberté, Les (TV seriál)
1977 Duplessis (TV seriál)
Le pont (TV seriál)
1972 Fils du ciel, Le (TV seriál)
1971 Tang (TV seriál)
1970 Mont-Joye (TV seriál)
1968 Paradis terrestre, Le (TV seriál)
1967 D'Iberville (TV seriál)
1964 Monsieur Lecoq (TV seriál)
1963 Ti-Jean caribou (TV seriál)
1960 Filles d'Ève (TV seriál)
1956 Les belles histoires des pays d'en haut (TV seriál)
Survenant, Le (TV seriál)
1955 Beau temps, mauvais temps (TV seriál)

Dokumentární

1984 Le parc des braves (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky