foto

Roshawn Franklin

  • nar. 27.6.1982 (38 let)
    Forrest City, Arkansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Redeemed
2020 Surviving in L.A.
2019 Ali ví, po čem muži touží
2014 Captain America: Návrat prvního Avengera
2013 Thor: Temný svět
2008 Krvavé vykoupení (TV film)
2003 Spin
2002 Sabrina the Teenage Witch in Friends Forever (TV film)
2001 Recoil
2000 Láska a basket

TV seriály

2021 F.B.I. (TV seriál)
Clean Slate (S03E05)
Crazy Love (S03E04)
2020 F.B.I. (TV seriál)
Emotional Rescue (S02E19)
American Dreams / Reveille (S02E18)
Broken Promises (S02E17)
další epizody (6)
2019 F.B.I. (TV seriál)
Codename: Ferdinand (S02E08)
Outsider (S02E06)
The Lives of Others (S02E02)
další epizody (4)
2018 Nashville (TV seriál)
Jump Then Fall (S06E03)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Smrt právníka (S07E19)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvá v národním parku (S09E20)
2013 The Haves and the Have Nots (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Rychlé stroje (S04E10)
Castle na zabití (TV seriál)
Valkyrie (S06E01)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Rekrut (S04E02)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Vrcholová fotografie (S06E17)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S07E12)
Day 7: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S07E11)
2008 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje mužství (S07E08)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Chiméra (S05E06)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Chaz Darling (S05E05)
2006 Tráva (TV seriál)
Vaření s Ježíškem (S02E02)
2004 Beze stopy (TV seriál)
Sezóna (S02E22)
Policie New York (TV seriál)
Upřené pohledy (S12E06)
2003 Like Family (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
In God We Trust (S04E09)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The Arrangement (S06E14)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
One on One (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Zázraky (S06E13)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Opposite Sex (TV seriál)
1997 City Guys (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky