foto

Maggie Ollerenshaw

  • nar. 8.10.1949 (71 let)
    Ashton-on-Ribble, Preston, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Válečný kůň
2007 The Bad Mother's Handbook (TV film)
2005 Cherished (TV film)
Poslední kat
1985 Star Quality (TV film)
1984 Soukromá slavnost
1982 Nemocnice Britannia

TV seriály

2019 Scarborough (TV seriál)
Still Open All Hours (TV seriál)
Christmas Special (S06E07)
Episode 6 (S06E06)
Episode 5 (S06E05)
další epizody (7)
2018 Still Open All Hours (TV seriál)
Christmas Special (S05E07)
Episode 6 (S05E06)
Episode 5 (S05E05)
další epizody (13)
2017 Still Open All Hours (TV seriál)
Christmas Special (S04E01)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (7)
2016 Still Open All Hours (TV seriál)
Christmas Special (S03E01)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (5)
2015 Still Open All Hours (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Christmas Special (S02E01)
2014 Still Open All Hours (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (6)
2013 Still Open All Hours (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2012 Endeavour (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
2009 Grandpa in My Pocket (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Osudná třináctá jamka (S12E01)
2006 Malá princeznička (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
Díra v srdci (S04E03)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Venkovský život (S09E06)
2004 He Knew He Was Right (TV seriál)
2002 Paradise Heights (TV seriál)
Teachers (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2000 Doctors (TV seriál)
This Is Personal: The Hunt for the Yorkshire Ripper (TV seriál)
1999 Doktorka Willoughbyová (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1997 Bloomin' Marvellous (TV seriál)
Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Out of Sight (TV seriál)
1994 Imaginatively Titled Punt & Dennis Show, The (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Last Tango in Lavenham (S06E10)
Holding the Baby (S06E09)
The Last of the Uzkoks (S06E06)
další epizody (5)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
If You See God, Tell Him (TV seriál)
Strange But True? (TV seriál)
Three Seven Eleven (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
The Lost Colony (S05E14)
Swings and Roundabouts (S05E11)
Goose Bumps (S05E10)
další epizody (8)
1992 Firm Friends (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Salón Eliott (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
1991 2point4 Children (TV seriál)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
Dramatic Fever (S02E03)
1989 Alexei Sayle's Stuff (TV seriál)
Bit of a Do, A (TV seriál)
KYTV (TV seriál)
Mike & Angelo (TV seriál)
The Nineteenth Hole (TV seriál)
1988 First of the Summer Wine (TV seriál)
London's Burning (TV seriál)
The Play on One (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
Star Cops (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
Lokomotiva Tomáš (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
Seaview (TV seriál)
1982 Open All Hours (TV seriál)
The Man from Down Under (S03E05)
Duet for Solo Bicycle (S03E03)
An Errand Boy by the Ear (S03E01)
1981 Maybury (TV seriál)
Open All Hours (TV seriál)
Arkwright's Mobile Store (S02E05)
Fig Biscuits and Inspirational Toilet Rolls (S02E03)
The Reluctant Traveller (S02E02)
další epizody (4)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
1978 Fallen Hero (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Rosie (TV seriál)
1976 Red Letter Day (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky