foto

Tadeáš Mudroch

  • nar. 26.11.1991 (26 let)
    Lázně Bělohrad, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se 26. listopadu 1991 v Lázních Bělohradě, odkud z 5. třídy základní školy odešel na gymnázium do Hořic. Odtud z prvního ročníku utekl na Střední školu aplikované kybernetiky Hradec Králové. Zde doposud studuje obor multimediální tvorba.

Funguje jako scénárista ve skupině, která se nazývá Tavadaja film. Jeho scénárastickým debutem byl snímek ODPOČÍVEJ V POKOJI (Rest in peace). Dokonce si sám ve snímku zahrál. Má za sebou řadu reklamních spotů. A nyní pracuje na dalším filmu, MISTR S, který by měl být uveden na jaře roku 2011.

Johnsun

Herecká filmografie

Filmy

2018 K čertu! (amatérský film)
2015 Projekt Černá Voda (studentský film)
2012 Vajgložrout: legenda kyberny pokračuje (studentský film)
2011 Mistr S (studentský film)
Vajgložrout: legenda kyberny (studentský film)
2010 Odpočívej v pokoji (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Le Parkour: Město v pohybu (studentský film)
Vajgložrout: legenda kyberny pokračuje (studentský film)
2011 Mistr S (studentský film)
Vajgložrout: legenda kyberny (studentský film)
2010 Odpočívej v pokoji (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace