foto

Dominik Hrdý

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2018 K čertu! (amatérský film)
2014 Čertův mlýn (studentský film)
2012 Kouzelník (studentský film)
Vajgložrout: legenda kyberny pokračuje (studentský film)
Všechno je jinak (studentský film)
2011 Mistr S (studentský film)
Vajgložrout: legenda kyberny (studentský film)
2010 Odpočívej v pokoji (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Vajgložrout: legenda kyberny pokračuje (studentský film)
Řeč peněz (studentský film)
2011 Mistr S (studentský film)
Vajgložrout: legenda kyberny (studentský film)
2010 Odpočívej v pokoji (studentský film)

Dokumentární

2012 Ludva (studentský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Řeč peněz (studentský film)

Dokumentární

2012 Ludva (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 K čertu! (amatérský film)
2012 Řeč peněz (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace