foto

Jiří Česák

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Mlýnku, dost! (amatérský film)
2018 K čertu! (amatérský film)
2017 O vlásek zakletá (amatérský film)
2015 Projekt Černá Voda (studentský film)
2014 Chci tě (studentský film)
Čertův mlýn (studentský film)
2013 Na hraně - část 1. (studentský film)
2012 Kouzelník (studentský film)
Vajgložrout: legenda kyberny pokračuje (studentský film)
Všechno je jinak (studentský film)
2011 Mistr S (studentský film)
Vajgložrout: legenda kyberny (studentský film)
2010 Odpočívej v pokoji (studentský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Mlýnku, dost! (amatérský film)
2018 K čertu! (amatérský film)
2017 O vlásek zakletá (amatérský film)
2015 Projekt Černá Voda (studentský film)
2014 Kamufláž (studentský film)

Dokumentární

2012 Ludva (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2018 K čertu! (amatérský film)
2017 O vlásek zakletá (amatérský film)
2015 Projekt Černá Voda (studentský film)
2014 Kamufláž (studentský film)

Dokumentární

2013 Památky starověku: Střední Amerika
2011 Indiáni Jižní Ameriky

Herecká filmografie

Filmy

2018 K čertu! (amatérský film)
2017 Noční mlha (studentský film)
2015 Metro (studentský film)
2014 Kamufláž (studentský film)
Čertův mlýn (studentský film)
2012 Kouzelník (studentský film)
Vajgložrout: legenda kyberny pokračuje (studentský film)
2011 Mistr S (studentský film)
Vajgložrout: legenda kyberny (studentský film)
2010 Odpočívej v pokoji (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Mlýnku, dost! (amatérský film)
2018 K čertu! (amatérský film)
2017 O vlásek zakletá (amatérský film)
2015 Projekt Černá Voda (studentský film)

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 K čertu! (amatérský film)
2014 Kamufláž (studentský film)