foto

Dardano Sacchetti

  • nar. 27.6.1944 (75 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 La Madre
2010 Prima della felicità (TV film)
2008 Bastardi
Sangue dei vinti, Il
2000 Alex l'ariete
1998 Come quando fuori piove (TV film)
1996 Favola (TV film)
1994 Plyšový medvídek
1992 Alibi perfetto
Angelo con la pistola, L'
Vrah na zakázku (TV film)
1991 Ragazzo dal kimono d'oro 3, Il
1990 Krokodýl zabiják 2
Running hero
1989 Afganistan - The last war bus (L'ultimo bus di guerra)
Cyborg, il guerriero d'acciaio
I ragazzi del 42° plotone
Krokodýl zabiják
Predatori della pietra magica, I
Svatyně
1988 Delta Force Commando
Ghosthouse II (TV film)
Il ragazzo dal kimono d'oro 2
Kníže teroru (TV film)
Krysí muž
Převrat
Sbohem Vietname
Thunder III
1987 Camping del terrore
Karate válečník
Spettri
Thunder II
1986 Démoni 2
Morirai a mezzanotte
Paco - stroj smrti
Sensi
1985 Diavolo sulle colline, Il
Démoni
Nudo e selvaggio
1984 I guerrieri dell'anno 2072
Impatto mortale
Shark rosso nell'oceano
1983 Exterminátoři v roce 3000
La casa con la scala nel buio
Thunder
Železný muž
1982 1990: Bojovníci z Bronxu
Amityville 2: Posedlost
Dítě z Manhattanu: Ďábel přichází
Modrý ostrov
Rozparovač z New Yorku
1981 Brána do záhrobí
Dům u hřbitova
Pierino il fichissimo
1980 Apokalypsa kanibalů
La cameriera seduce i villeggianti
Lovci apokalypsy
Páter Thomas
1979 Horké dívky a prokurátor
Zombi 2
1977 Banda del trucido, La
Cinico, l'infame, il violento, Il
La polizia è sconfitta
Napoli si ribella
Zvuky temna
Šok
1976 La legge violenta della squadra anticrimine
Mark colpisce ancora
Roma a mano armata
Vrah a polda
1975 L'uomo della strada fa giustizia
Mark il poliziotto
Mark il poliziotto spara per primo
1974 Squadra volante

TV seriály

2006 Crimini (TV seriál)
2002 Il commissario (TV seriál)
2000 La squadra (TV seriál)
Turbo (TV seriál)
1995 Baron (TV seriál)
Butterfly (TV seriál)
1990 Ritorno di Ribot, Il (TV seriál)
1987 Giallo (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace