foto

Jean-Claude Flamand-Barny

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Le Ciel est à nous
1996 Skyernes skygge rammer mig
1995 Žena v noci (TV film)
1993 Kafe s mlíkem
1986 Vlk u dveří

TV seriály

1997 Combats de femme (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Le gang des Antillais
2015 Rose et le soldat (TV film)
2005 Nèg maron
1994 Putain de porte

TV seriály

2007 Tropiques amers (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace