foto

Ed Stoppard

  • nar. 16.9.1974 (44 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Genesis
2016 Mate
2015 Angelica
Mládí
Ruby Strangelove Young Witch
2014 Blackwood
Outlier
Shelter
Tajemná hrobka
2012 Belle du Seigneur
Papadopoulos & Sons
Reklama
2011 The Man who Crossed Hitler (TV film)
2010 Kouzelná chůva a Velký třesk
2008 Návrat na Brideshead
2007 Fugitive Pieces
Případy inspektora Lynleyho: Prázdnota (TV film)
Slečna Marplová: V hotelu Bertram (TV film)
Tchaikovsky: 'Fortune and Tragedy' (TV film)
Tchaikovsky: 'The Creation of Genius' (TV film)
2006 Dvojí nepřítel
2005 Monstrum
The Somme (TV film)
2003 Enzo Ferrari (TV film)
2002 Líbejte se, s kým je libo
Pianista
2000 Příběhy upírka Rudolfa
1999 The Fiancée

TV seriály

2018 Génius (TV seriál)
Kapitola devátá (S02E09)
Kapitola sedmá (S02E07)
Soumrak templářů (TV seriál)
Do You See the Blue? (S01E10)
Fiat! (S01E09)
IV (S01E08)
další epizody (6)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola desátá (S01E10)
Soumrak templářů (TV seriál)
He Who Discovers His Own Self, Discovers God (S01E04)
The Black Wolf and the White Wolf (S01E03)
Find Us The Grail (S01E02)
další epizody (4)
2016 The Crown (TV seriál)
Gelignite (S01E06)
Home Fires (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Home Fires (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
The Frankenstein Murders (S01E05)
The Fortune of War (S01E04)
All the Lost Children (S01E03)
další epizody (4)
Tři mušketýři (TV seriál)
Obvinění (S02E09)
Marnotratný otec (S02E08)
Svatba plná překážek (S02E07)
další epizody (5)
2014 Cilla (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 The Politician's Husband (TV seriál)
2012 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
Somewhere Over the Rainbow (S02E06)
The Last Waltz (S02E05)
All the Things You Are (S02E04)
další epizody (6)
2011 Zen (TV seriál)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
The Cuckoo (S01E03)
The Ladybird (S01E02)
The Fledgling (S01E01)
2005 Císař Augustus (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
2000 Královna meče (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)

Dokumentární

2016 Poslední bojovní králové Evropy (TV seriál)
2013 Hunt vs. Lauda (TV film)
2011 Codebreaker (TV film)
2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace