foto

Ed Stoppard

  • nar. 16.9.1974 (43 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Genesis
Ivan the Fool
2016 Mate
2015 Angelica
Mládí
Ruby Strangelove Young Witch
2014 Blackwood
Outlier
Tajemná hrobka
2012 Belle du Seigneur
Mad Cow, The
Papadopoulos & Sons
2011 The Man who Crossed Hitler (TV film)
2010 Kouzelná chůva a Velký třesk
2008 Návrat na Brideshead
2007 Fugitive Pieces
Případy inspektora Lynleyho: Prázdnota (TV film)
Slečna Marplová: V hotelu Bertram (TV film)
Tchaikovsky: 'Fortune and Tragedy' (TV film)
Tchaikovsky: 'The Creation of Genius' (TV film)
2006 Dvojí nepřítel
2005 Monstrum
The Somme (TV film)
2003 Enzo Ferrari (TV film)
2002 Líbejte se, s kým je libo
Pianista
2000 Příběhy upírka Rudolfa
1999 The Fiancée

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola desátá (S01E10)
Knightfall (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 The Crown (TV seriál)
Gelignite (S01E06)
Home Fires (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Home Fires (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
The Frankenstein Murders (S01E05)
The Fortune of War (S01E04)
All the Lost Children (S01E03)
další epizody (4)
Tři mušketýři (TV seriál)
Obvinění (S02E09)
Marnotratný otec (S02E08)
Svatba plná překážek (S02E07)
další epizody (5)
2014 Cilla (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 The Politician's Husband (TV seriál)
2011 Zen (TV seriál)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
2005 Císař Augustus (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
2000 Královna meče (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)

Dokumentární

2016 Poslední bojovní králové Evropy (TV seriál)
2013 Hunt vs. Lauda (TV film)
2011 Codebreaker (TV film)
2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace