foto

April Winchell

  • nar. 4.2.1960 (61 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 DaZe: Vol. Too (sic) - NonSeNse
2015 Konečně doma
Lego: DC - Liga spravedlivých vs Bizarro
2014 Historická pětistovka
2013 Já, padouch 2
Univerzita pro příšerky
2012 Strange Frame
2011 Snížek, bílý kožíšek
2010 Superman/Batman: Apokalypsa
2009 Mickeyho dobrodružství v říši divů
The Haunted World of El Superbeasto
2007 Mickeyho velký hon za klubíkem
2006 (Ne)šťastně až na věky
Můj malý pony: Přátelé jsou vždy na blízku
Queer Duck: The Movie
2005 Kim Possible: Velký drámo (TV film)
Mickey's Around the World in 80 Days
Není Kronk jako Kronk
Tarzan 2
2004 Co se ještě stalo o Vánocích
Legenda o Mulan 2
Tři mušketýři
2003 Přestávka: Vzhůru do páté třídy
Přestávka: Zpátky do školky
2002 Mickey's House of Villains
Rapsittie Street Kids: Believe In Santa (TV film)
Tarzan a Jane
Zvoník u Matky Boží II
2001 Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství
Mickeyho kouzelné Vánoce
Přestávka: Zázrak na Třetí ulici
Přestávka: Škola mimo provoz
2000 Alvin a Chipmunkové - Setkání s vlkodlakem
1999 Belle's Tales of Friendship
Co se stalo o Vánocích
Tarzan
1998 Mravenec Z
Pocahontas 2: Cesta domů
1993 Trail Mix-Up
1992 Monster in My Pocket: The Big Scream
Ďábelská frekvence
1990 Roller Coaster Rabbit
1989 Tummy Trouble
1988 Falešná hra s králíkem Rogerem

TV seriály

2021 Kačeří příběhy (TV seriál)
The Last Adventure! (S03E22)
2020 The Wonderful World of Mickey Mouse (TV seriál)
An Ordinary Date (E08)
Kačeří příběhy (TV seriál)
The First Adventure! (S03E16)
The Split Sword of Swanstantine! (S03E14)
Let's Get Dangerous! (S03E12)
další epizody (6)
2019 Amphibia (TV seriál)
Kačeří příběhy (TV seriál)
Moonvasion! (S02E24)
What Ever Happened to Donald Duck?! (S02E17)
The Duck Knight Returns! (S02E16)
další epizody (6)
2018 Kačeří příběhy (TV seriál)
From the Confidental Casefiles of Agent 22! (S01E17)
Myšák Mickey (TV seriál)
New Shoes (S04E16)
2017 Chip 'n Dale's Nutty Tales (TV seriál)
Mickey a závodníci (TV seriál)
Sofie První (TV seriál)
The Royal Dragon (S04E07)
The Mystic Isles: The Princess and the Protector (S04E06)
2016 Myšák Mickey (TV seriál)
No Reservations (S03E18)
2015 Star proti silám zla (TV seriál)
Wander Over Yonder Shorts (TV seriál)
2014 Chlebáci (TV seriál)
2013 Wander na cestách (TV seriál)
Ben 10: Omniverse (TV seriál)
Tummy Trouble (S03E03)
Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
Tigress Tale (S02E17)
2012 Městečko Záhad (TV seriál)
Robot a příšerka (TV seriál)
2011 Butik Myšky Minnie (TV seriál)
Jake a piráti ze Země Nezemě (TV seriál)
Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
Nightfright (S01E19)
2010 Kick Buttowski: Hrdina předměstí (TV seriál)
Rybičky (TV seriál)
2009 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Uncool Customer (S13E12)
2008 Garfieldova show (TV seriál)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)
Slacker Cats (TV seriál)
Tak & the Power of Juju (TV seriál)
Kim Possible (TV seriál)
Graduation: Part 1 (S04E22)
Stop Team Go! (S04E12)
Trading Faces (S04E03)
2006 Já, Eloise (TV seriál)
Legion of Super Heroes (TV seriál)
Mickeyho klubík (TV seriál)
Zvědavý George (TV seriál)
2005 Bratz (TV seriál)
Kočkoškrab (TV seriál)
Xovi (TV seriál)
Kim Possible (TV seriál)
Team Impossible (S03E10)
Overdue (S03E07)
Dimension Twist (S03E06)
2004 Fatherhood (TV seriál)
2003 Lilo a Stitch (TV seriál)
Kim Possible (TV seriál)
Two to Tutor (S02E03)
Naked Genius (S02E01)
2002 Ozzy & Drix (TV seriál)
Teamo Supremo (TV seriál)
That '80s Show (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Lloyd in Space (TV seriál)
Myšmaš Kabaret (TV seriál)
The Legend of Tarzan (TV seriál)
Špionky (TV seriál)
Les Espionnes de la Silicon Valley (S01E12)
Přestávka (TV seriál)
Terrifying Tales of Recess (S06E01)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
Buzz Lightyear of Star Command (TV seriál)
Clerks (TV seriál)
Pigs Next Door (TV seriál)
Třída číslo 402 (TV seriál)
Believe It or Not (S02E29)
For Whom the Bell Tolls (S02E28)
No Refunds, No Exchanges (S02E25)
další epizody (12)
Přestávka (TV seriál)
Germ Warfare (S04E38)
Fort Tender (S04E37)
1999 Mickey Mouse Works (TV seriál)
Rocket Power (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
Třída číslo 402 (TV seriál)
Eenie Meenie (S01E21)
Mrs McCoy's Baby Boy (S01E20)
There Must Be a Pony (S01E19)
další epizody (11)
Přestávka (TV seriál)
The Biggest Trouble Ever (S04E13)
Gus' Fortune (S04E05)
Stand Up Randall (S03E08)
další epizody (7)
1998 Kočkopes (TV seriál)
Oh Yeah! Cartoons (TV seriál)
Pirát divoký Jack (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
Muži v černém (TV seriál)
The Quick Clone Syndrome (S02E02)
Přestávka (TV seriál)
Copycat Kid (S02E14)
Parents' Night (S01E25)
1997 101 dalmatinů (TV seriál)
Cow and Chicken (TV seriál)
Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Johnny Bravo (TV seriál)
Nightmare Ned (TV seriál)
Pepper Ann (TV seriál)
Přestávka (TV seriál)
Rainy Days (S01E21)
Randall's Reform (S01E20)
Teachers Lounge (S01E19)
další epizody (8)
The Blues Brothers Animated Series (TV seriál)
1996 All Dogs Go to Heaven: The Series (TV seriál)
Casper (TV seriál)
Gargoyles: The Goliath Chronicles (TV seriál)
Broadway Goes to Hollywood (E04)
Jungle Cubs (TV seriál)
Mighty Ducks (TV seriál)
Quack Pack (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Grace Tests Out (S04E11)
1995 Earthworm Jim (TV seriál)
Herkules (TV seriál)
The What a Cartoon Show (TV seriál)
Timon a Pumbaa (TV seriál)
1994 Aladinova dobrodružství (TV seriál)
1993 Dobrodružství Ježka Sonica (TV seriál)
Problem Child (TV seriál)
Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
1992 Goofyho tlupa (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
Lumpíci (TV seriál)
1990 Klukoviny Toma a Jerryho (TV seriál)
1972 Kid Power (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky