foto

Aimee Teegarden

  • nar. 10.10.1989 (29 let)
    Downey, California, USA

Biografie

Aimee Richelle Teegarden, jak se celým jménem jmenuje tato americká herečka, se narodila 10. října 1989 v Kalifornském Downey. Byla členkou Job's Daughters International v domovském Downey. V roce 2008 v Anaheimu, Kalifornii získala ocenění Honorary International Sweetheart of DeMolay International. Mezi její herecké vzory patří Julia Roberts a Sandra Bullock.

Byla modelkou a účastnila se různých reklamních kampaní. Mezi značky které reprezentovala, patří Old Navy, Tommy Hilfiger, Alltel, Hollister nebo YMI Jeans. První televizní roli dostala v roce 2003, když se objevila v seriálu ODLOŽENÉ PŘÍPADY.

Její nejvýraznější role přišla v roce 2006, kdy byla obsazena do role Julie Taylor, dcery trenéra Taylora v seriálu FRIDAY NIGHT LIGHTS. Ten má pět sezón a točil se v letech 2006-2011. V roce 2008 si zahrála společně s Kellanem Lutzem v klipu skupiny Hinder. O rok později se objevila jako host ve třech epizodách seriálu 90210, ale také v seriálech CSI, CSI: MIAMI a LEGEND OF THE SEEKER.

V roce 2011 se jí podařilo ulovit i role ve filmu. Nejprve se ukázala ve vedlejší roli v pokračování kultovního hororu VŘÍSKOT 4, stejně tak získala i roli ve snímku MATURIŤÁK, kde se předvedla jako snaživá studentka Nova Prescott. V květnu 2011 byla nominována na Young Hollywood Awards za svojí roli ve FRIDAY NIGHT LIGHTS.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2018 Once Upon a Christmas Miracle (TV film)
2017 A Change of Heart
Kruhy
2016 Mi panadería en Brooklyn
2013 Láska a čest
Pět příběhů šílenství (TV film)
2012 The Selection (TV film)
2011 Beautiful Wave
Beneath the Darkness
Maturiťák
Vřískot 4
2009 Dobrodružství severu 3D
Dům v temnotách
The Perfect Age of Rock 'n' Roll

TV seriály

2016 Notorious (TV seriál)
Taken (E10)
Choice (E09)
The Burn Book (E08)
další epizody (10)
The Ranch (TV seriál)
Living and Living Well (S01E12)
Got a Little Crazy (S01E04)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
Passion Lends Them Power (E13)
This Trick May Chance to Scathe You (E12)
Give Me a Torch (E11)
další epizody (13)
2011 Aim High (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
Always (S05E13)
Texas Whatever (S05E12)
The March (S05E11)
další epizody (6)
2010 Světla páteční noci (TV seriál)
Perfect Record (S05E07)
Swerve (S05E06)
Kingdom (S05E05)
další epizody (13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Konec světa (S10E19)
2009 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Touched (S02E04)
Světla páteční noci (TV seriál)
In the Bag (S04E07)
Stay (S04E06)
The Son (S04E05)
další epizody (9)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rozvodová párty (S07E17)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
A Hard Rain's Gonna Fall (S03E11)
The Giving Tree (S03E10)
Game of the Week (S03E09)
další epizody (17)
2007 Světla páteční noci (TV seriál)
The Confession (S02E09)
Seeing Other People (S02E08)
Pantherama! (S02E07)
další epizody (21)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
It's Different for Girls (S01E10)
Full Hearts (S01E09)
Crossing the Line (S01E08)
další epizody (10)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Pobožní lidé (S01E04)

Hudební videoklipy

2013 Demi Lovato: Made in the USA (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2011 2011 MTV Movie Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace