foto

Jan Maršál

  • nar. 19.1.2000 (18 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Miss Hanoi
2017 Přání k mání
2014 Pojedeme k moři
2013 Jirka a bílé myšky (TV film)
Něžné vlny
2012 Modrý tygr

TV seriály

2016 Mordparta (TV seriál)
Převýchova (S01E03)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Milionář z tělocvičny (S03E26)
Dědictví (S03E25)
Trojka z chování (S03E24)
další epizody (32)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Velké finále (S01E32)
Volný pád (S01E31)
Stůj nebo střelím (S01E29)
další epizody (20)
Helena (TV seriál)
Zrádné větry (S01E14)
Nezvaný host (S01E13)
Svoboda (S01E12)
další epizody (14)
2010 Comeback (TV seriál)
Bejk (S02E08)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2014 S Jirkou Mádlem k moři (TV film)

TV pořady

2013 Dé pětka (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace