foto

Andrea Sabová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Potkany (divadelní záznam)
2013 Sací reflex (studentský film)
2012 Intrigy
2009 Povedz mi niečo (studentský film)

TV seriály

2017 Rex (TV seriál)
Smrť s výhľadom (E01)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Čert nikdy nespí (TV seriál)
Zoo (TV seriál)
2014 Ochránci (TV seriál)
2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Dotyk spravodlivosti (S02E04)
2009 Rádio (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Úmyslné nehody (S01E06)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace