foto

Roman Teprt

  • nar. 24.4.1964 (53 let)
    Podivín u Břeclavi, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Dědeček automobil
2009 Miláček (divadelní záznam)

TV seriály

2016 Atentát (TV seriál)
Plutonium (E11)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Divá Bára (S02E21)
Počátecký smír (S02E20)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Korunní princ (S01E13)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace