foto

Roman Teprt

  • nar. 24.4.1964 (56 let)
    Podivín u Břeclavi, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Dědeček automobil

TV seriály

2019 Modrý kód (TV seriál)
Ozvěny starých příběhů (S03E45)
2016 Atentát (TV seriál)
Plutonium (E11)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Divá Bára (S02E21)
Počátecký smír (S02E20)
2009 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Komparsista (S06E07)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Korunní princ (S01E13)
2005 Ulice (TV seriál)

Divadelní záznam

2009 Miláček (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky