foto

Václav Liška

  • nar. 19.3.1981 (39 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Z pekla do pekla (studentský film)
2015 Krčma (amatérský film)
Ta pravá (studentský film)
2014 Grenzverkehr
2012 Pan Liwed (amatérský film)
2005 Žralok v hlavě

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál)
Bažina (S04E10)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Křidýlko, stehýnko nebo vražda (S03E07)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Nová řešení (S05E17)
2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Profesor (S01E02)
2015 Bezdružice (TV seriál)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Kapka krve (E01)
2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Baltik (E05)
Připouštění (E02)
další epizody (4)
2013 Vyprávěj (TV seriál)
Cesta domů (S05E19)
Jardův pád (S05E18)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Manželský kosočtverec (S01E11)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Už to nebudu tajit (S04E05)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 Eden (TV seriál)

Divadelní záznam

2012 Jak se vám líbí (divadelní záznam)