foto

Václav Liška

  • nar. 19.3.1981 (37 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Z pekla do pekla (studentský film)
2015 Krčma (amatérský film)
Ta pravá (studentský film)
2014 Grenzverkehr
2012 Jak se vám líbí (divadelní záznam)
Pan Liwed (amatérský film)
2005 Žralok v hlavě

TV seriály

2018 Dáma a Král (TV seriál)
Křidýlko, stehýnko nebo vražda (S03E07)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Nová řešení (S05E17)
2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Profesor (S01E02)
2015 Bezdružice (TV seriál)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Kapka krve (E01)
2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Baltik (E05)
Připouštění (E02)
další epizody (4)
2013 Vyprávěj (TV seriál)
Cesta domů (S05E19)
Jardův pád (S05E18)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Manželský kosočtverec (S01E11)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Už to nebudu tajit (S04E05)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 Eden (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace