foto

Václav Liška

  • nar. 19.3.1981 (36 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Krčma (amatérský film)
Ta pravá (studentský film)
2012 Jak se vám líbí (divadelní záznam)
Pan Liwed (amatérský film)
2005 Žralok v hlavě

TV seriály

2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Profesor (S01E02)
2015 Bezdružice (TV seriál)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Kapka krve (E01)
2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Baltik (E05)
Připouštění (E02)
další epizody (4)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Manželský kosočtverec (S01E11)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 Eden (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace