foto

Robert Geisler

  • nar. 1969
    Beroun, Československo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Kruanova dobrodružství
2018 Prezident Blaník
Čertí brko
2012 Polski film
2009 Protektor
2004 Mistři
1995 Akce člověk

TV seriály

2019 Terapie (TV seriál)
Epizoda 33 (S03E33)
Epizoda 29 (S03E29)
Epizoda 25 (S03E25)
další epizody (9)
2018 Štafl (TV seriál)
Pěkně postaru (E09)
Petiční stánek (E07)
Učitelka (E04)
další epizody (6)
Dáma a Král (TV seriál)
Smrt na dlouhých vlnách (S02E04)
Krmelec U Muflona (TV seriál)
Narozeniny (E10)
Klokan (E09)
Pytlák (E08)
další epizody (5)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Slovensko (S06E02)
Česko (S06E01)
2017 Krmelec U Muflona (TV seriál)
Mistrák (E05)
Dámská jízda (E04)
Divočák (E03)
další epizody (5)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Rodinná záležitost (E08)
Orchidej na smetišti (E04)
Špekáček a Feferonka - Příběhy z lednice (TV seriál)
Jak Avokádu scházela pořádná Pecka (S02E10)
Jak lez Chlupatej Knedlík Krkovičce do zelí (S02E09)
Jak Rakvička přišla o Věneček (S02E08)
další epizody (10)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Zeman, Trump & Comp. (2) (S05E17)
Zeman, Trump & Comp. (1) (S05E16)
Toníčku, nevzlykej (S05E15)
další epizody (8)
2016 Špekáček a Feferonka - Příběhy z lednice (TV seriál)
Jak ulovili zavináče (S01E10)
Jak byla Smaženka v kopru (S01E09)
Jak byl Ementál bílej jak sejra (S01E08)
další epizody (10)
Žrouti (TV seriál)
Epilog (E09)
Souboj titánů: Finále (E08)
Souboj titánů: Steak (E07)
další epizody (9)
Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Svatba 2 (S02E11)
Diagnostika (S02E10)
Bílý kůň (S02E09)
další epizody (11)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Mikuláš (S05E01)
熊猫获胜 ! (S04E14)
Milošt (S04E09)
další epizody (8)
2015 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Svatba (S01E12)
Leasing (S01E06)
Papírová pojišťovna (S01E02)
další epizody (4)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Tony is back (S04E01)
Chráněná dílna (S03E17)
Selfíčko s Gerem (S03E16)
další epizody (12)
2014 Kancelář Blaník (TV seriál)
Štědrý sen (S02E13)
První máma (1) (S02E10)
Krtek a ku**a (S02E08)
další epizody (11)
2011 Terapie (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 2 (S01E02)

TV pořady

2016 Luxus na talíři (TV pořad)
Vaříme s Mírou (TV pořad)
2015 Pořad (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Prezident Blaník
2009 Pouta
Protektor
2003 Čert ví proč

TV seriály

2017 Krmelec U Muflona (TV seriál)
Divočák (E03)
2015 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Inventura (S01E09)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Selfíčko s Gerem (S03E16)
2012 Zázraky života (TV seriál)
Rozloučení (S02E10)
2010 Zázraky života (TV seriál)
Nevím, čí jsem (S01E12)
2006 Letiště (TV seriál)
1998 Kinetická encyklopedie všehomíra (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Rozhovory Luďka Staňka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce