foto

Callan McAuliffe

  • nar. 24.1.1995 (23 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Callan McAuliffe se narodil 24. ledna v Sydney. Svoji kariéru začal v osmi letech, kdy se objevil v seriálech COMEDY INC. a BLUE WATER HIGH. Získal roli i v seriálu PACKED TO THE RAFTERS. Dále si zahrál postavu Grega v krátkometrážním snímku FRANSUA ŠÁRL. Upozornil na sebe ve filmu MÁ MĚ RÁD, NEMÁ MĚ RÁD, po boku Madeline Carroll, kde představoval Bryce Loskiho.

Další větší rolí pro něho byla postava Sama ve filmu JSEM ČÍSLO ČTYŘI. V oscarovém snímku VELKÝ GATSBY se objevil jako mladý Jay Gatsby. Z méně známých filmů stojí za zmínku např. Underground: The Julian Assange story nebo Beneath the Harvest Sky.

Než se zranil, ještě na škole, byl Callan výborným atletem.Spolupracuje s The Wolf Connection, charitativní organizací zabývající se zlepšováním života mládeže z okraje společnosti za pomocí psů (vlků).

Maica

Herecká filmografie

Filmy

2017 Legenda o Benu Hallovi
Ten
2016 Hacker
2015 Point of Honor (TV film)
The Stanford Prison Experiment
2014 Kite
Robot Overlords
2013 Velký Gatsby
Čas sklizně
2012 Garden of Eden
Pravdivý příběh Juliana Assange (TV film)
2011 Boys on Film 6: Pacific Rim
Jsem číslo čtyři
2010 1MC: Something of Vengeance
Má mě rád, nemá mě rád
2009 Fransua Šárl
2004 D.C.

TV seriály

2018 Živí mrtví (TV seriál)
Epizoda 1 (S09E01)
Still Gotta Mean Something (S08E14)
Do Not Send Us Astray (S08E13)
další epizody (4)
2017 Živí mrtví (TV seriál)
How It's Gotta Be (S08E08)
The King, the Widow and Rick (S08E06)
Monsters (S08E03)
další epizody (4)
2014 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dlouho na spadnutí (S04E12)
2011 Cloudstreet (TV seriál)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
Resistance (TV seriál)
2005 Střední škola Blue Water (TV seriál)

Dokumentární

1999 Inside Film Awards (TV seriál)

TV pořady

2012 Teens Wanna Know (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Parodie komedie (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace