foto

Connie Sellecca

  • nar. 25.5.1955 (65 let)
    Bronx, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Vše o štědrém večeru (TV film)
2009 Divoký hřebec
2002 Anna's Dream (TV film)
Viděl jsem maminku líbat Santa Clause
1999 Nebezpečné peřeje (TV film)
1997 Smrtící asteroid (TV film)
Stín minulosti (TV film)
Vezmeš si mě? (TV film)
1995 Holiday to Remember, A (TV film)
Nebezpečná známost (TV film)
Náhradní matka (TV film)
1994 Dvojí život (TV film)
1993 Licence na vraždu (TV film)
1992 Dům tajemství a lží (TV film)
Eye of the Storm
1990 Mulberry Street (TV film)
People Like Us (TV film)
Zázračné přistání (TV film)
1989 Turn Back the Clock (TV film)
1987 Last Fling, The (TV film)
Splátka na vraždu (TV film)
1985 International Airport (TV film)
1983 Hotel (TV film)
1979 Captain America (TV film)
Captain America II: Death Too Soon (TV film)
She's Dressed to Kill (TV film)
1978 Bermuda Depths, The (TV film)
Flying High (TV film)

TV seriály

1993 Second Chances (TV seriál)
1992 P.S. Miluju tě (TV seriál)
Chameleon (E13)
Uzlíček starostí (E12)
1991 P.S. Miluju tě (TV seriál)
Podiví sousedé (E11)
Zabil bych, jen abych režíroval (E10)
Kde je závěť, tam je Dani (E09)
další epizody (11)
1989 Bratrstvo růže (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
The Greatest American Heroine (S03E14)
Vanity, Says the Preacher (S03E13)
Desperado (S03E12)
další epizody (10)
1982 The Greatest American Hero (TV seriál)
The Resurrection of Carlini (S03E04)
This Is the One the Suit Was Meant For (S03E03)
The Price Is Right (S03E02)
další epizody (19)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
The Lost Diablo (S02E07)
The Beast in the Black (S02E06)
Classical Gas (S02E05)
další epizody (15)
1980 Beyond Westworld (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)

Dokumentární

2003 A Life of Laughter: Remembering John Ritter (TV film)

Host

TV pořady

1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1980 Circus of the Stars #5 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky