foto

Megan Follows

  • nar. 14.3.1968 (50 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Megan se narodila 14. března 1968 v Torontu (Kanada). Celé její jméno zní Megan Elizabeth Laura Diana Follows. Pochází ze čtyř dětí a je v podstatě z herecké rodiny – její táta Ted Follows, maminka Dawn Greenhalghová i sestra Samantha jsou herci, její druhá sestra je producentka a spisovatelka a bratr Laurence je také producent.

Megan hrála už jako malá ve spoustě reklam, poprvé se na obrazovce objevila ve svých devíti letech. Zahrála si také v několika divadelních představeních, např. ve hře Romeo a Julie nebo Amadeus. Za ztvárnění role ANNY ZE ZELENÉHO DOMU získala dvě ocenění Gemini.

Představitelka Anny má dvě děti s Christopherem Porterem, kterým dali jména Lyla-Anne (nar.1991) a Russell (nar 1995). Jejich manželství ale vydrželo jen 4 roky, a to v letech 1991-1995, kdy se rozvedli. V současné době je Megan provdaná za kanadského herce Stuarta Hughese. Žijí spolu a Meganinými dětmi střídavě v rezidenci v Los Angeles a v Torontu. Megan má nyní dvojí občanství (Kanada/USA).

m.a.r.t.a

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pirate's Passage (TV film)
2014 Hard Drive
2009 Booky's Crush (TV film)
2007 Booky & the Secret Santa (TV film)
Snídaně se Scotem
2006 Booky Makes Her Mark (TV film)
Great Polar Bear Adventure, The (TV film)
2005 Shania (TV film)
2004 Christmas Child
Co provedla Katy (TV film)
Dětská srdce (TV film)
Píseň prérie (TV film)
2003 Vidláci v Rusku
2002 Live to Air (TV film)
Nezvěstná Molly
The Stork Derby (TV film)
2000 Anne of Green Gables: The Continuing Story (TV film)
1998 Reluctant Angel
1997 Major Crime (TV film)
1995 Ve stínu piána (TV film)
1993 Romeo & Juliet (TV film)
Wenn Schweine fliegen
1991 The Chase (TV film)
Únos Peggy Ann (TV film)
1990 Back to Hannibal: The Return of Tom Sawyer and Huckleberry Finn (TV film)
Deep Sleep
Louskáček
1989 Champagne Charlie (TV film)
Termini Station
1988 Kdo seje vítr (TV film)
Time of Destiny, A
1987 Anna ze Zelených vršků: Další osudy (TV film)
Seasonal Differences (TV film)
Stacking
1986 Shattered If Your Kid's On Drugs (TV film)
Sin of Innocence (TV film)
1985 Anna ze Zelených vršků (TV film)
Stříbrná kulka
1984 Hokejová noc (TV film)
1982 Boys and Girls
Jen's Place
The Olden Days Coat
1980 Clare's Wish
Mating Season, The (TV film)

TV seriály

2018 Wynonna Earp (TV seriál)
Jolene (S03E05)
No Cure For Crazy (S03E04)
When You Call My Name (S03E02)
další epizody (4)
2017 Království (TV seriál)
All It Cost Her... (S04E16)
Blood in the Water (S04E15)
A Bride. A Box. A Body. (S04E14)
další epizody (16)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Home for the Holidays (S11E19)
2016 Království (TV seriál)
Sokyně (S03E18)
Cizinci (S03E17)
Skotské klany (S03E16)
další epizody (11)
2015 Království (TV seriál)
Ohař a laň (S03E07)
Na rozcestí (S03E06)
Klidnější vody (S03E05)
další epizody (19)
2014 Království (TV seriál)
Královská milost (S02E10)
Útok (S02E09)
Hon na věřící (S02E08)
další epizody (24)
2013 Království (TV seriál)
Osudné (S01E08)
Ponechán vzadu (S01E07)
Vyvolený (S01E06)
další epizody (8)
2012 Longmire (TV seriál)
A Damn Shame (S01E03)
Na věky věků (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Příběhy utajeného násilí (S01E06)
Bratři a sestry (TV seriál)
Nezvěstný (S03E20)
2005 Robson Arms (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Perfektní den (S03E09)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Dům na pláži (S03E23)
2004 Dr. House (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Prostoupený zlem (S04E18)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Procházka v lesích (S07E14)
Akta X (TV seriál)
Per Manum (S08E13)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Endurance (S11E01)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Volba (S01E06)
1993 Second Chances (TV seriál)
1984 Domestic Life (TV seriál)
1982 Going Great (TV seriál)
1979 Baxters, The (TV seriál)
Matt and Jenny (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)

Dokumentární

2012 Flight of the Butterflies
2000 American Prophet: The Story of Joseph Smith

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Království (TV seriál)
Coup de Grace (S04E13)
Love & Death (S04E06)
2016 Království (TV seriál)
Zdání klame (S03E10)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace