foto

Megan Follows

  • nar. 14.3.1968 (49 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Megan se narodila 14. března 1968 v Torontu (Kanada). Celé její jméno zní Megan Elizabeth Laura Diana Follows. Pochází ze čtyř dětí a je v podstatě z herecké rodiny – její táta Ted Follows, maminka Dawn Greenhalghová i sestra Samantha jsou herci, její druhá sestra je producentka a spisovatelka a bratr Laurence je také producent.

Megan hrála už jako malá ve spoustě reklam, poprvé se na obrazovce objevila ve svých devíti letech. Zahrála si také v několika divadelních představeních, např. ve hře Romeo a Julie nebo Amadeus. Za ztvárnění role ANNY ZE ZELENÉHO DOMU získala dvě ocenění Gemini.

Představitelka Anny má dvě děti s Christopherem Porterem, kterým dali jména Lyla-Anne (nar.1991) a Russell (nar 1995). Jejich manželství ale vydrželo jen 4 roky, a to v letech 1991-1995, kdy se rozvedli. V současné době je Megan provdaná za kanadského herce Stuarta Hughese. Žijí spolu a Meganinými dětmi střídavě v rezidenci v Los Angeles a v Torontu. Megan má nyní dvojí občanství (Kanada/USA).

Marta "m.a.r.t.a" BalZak

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pirate's Passage (TV film)
2014 Hard Drive
2009 Booky's Crush (TV film)
2007 Booky & the Secret Santa (TV film)
Snídaně se Scotem
2006 Booky Makes Her Mark (TV film)
Great Polar Bear Adventure, The (TV film)
2005 Shania (TV film)
2004 Co provedla Katy (TV film)
Dětská srdce (TV film)
Píseň prérie (TV film)
2003 Christmas Child
Vidláci v Rusku
2002 Live to Air (TV film)
Nezvěstná Molly
Stork Derby, The (TV film)
2000 Anne of Green Gables: The Continuing Story (TV film)
1998 Reluctant Angel
1997 Major Crime (TV film)
1995 Ve stínu piána (TV film)
1993 Romeo & Juliet (TV film)
When Pigs Fly
1991 Chase, The (TV film)
Únos Peggy Ann (TV film)
1990 Back to Hannibal: The Return of Tom Sawyer and Huckleberry Finn (TV film)
Deep Sleep
Louskáček
1989 Champagne Charlie (TV film)
Termini Station
1988 Kdo seje vítr (TV film)
Time of Destiny, A
1987 Anna ze Zelených vršků: Další osudy (TV film)
Seasonal Differences (TV film)
Stacking
1986 Shattered If Your Kid's On Drugs (TV film)
Sin of Innocence (TV film)
1985 Anna ze Zelených vršků (TV film)
Stříbrná kulka
1984 Hokejová noc (TV film)
1982 Boys and Girls
Jen's Place
The Olden Days Coat
1980 Clare's Wish
Mating Season, The (TV film)

TV seriály

2013 Království (TV seriál)
2012 Longmire (TV seriál)
A Damn Shame (S01E03)
Na věky věků (TV seriál)
2005 Robson Arms (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Perfektní den (S03E09)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2001 Akta X (TV seriál)
Per Manum (S08E13)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Volba (S01E06)
1993 Second Chances (TV seriál)
1984 Domestic Life (TV seriál)
1982 Going Great (TV seriál)
1979 Baxters, The (TV seriál)
Matt and Jenny (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)

Dokumentární

2012 Flight of the Butterflies
2000 American Prophet: The Story of Joseph Smith
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace