foto

Landon Liboiron

  • nar. 10.3.1991 (30 let)
    Alberta, British Columbia, Kanada

Biografie

Landon se narodil v roce 1991 v malé zemědělské komunitě Jenner v Albertě. Landon má dva starší bratry, Lance a Blakea. Jeho matka mu dovolila, aby navštěvoval hodiny herectví a konkurzy.

Velký zlom v jeho herecké kariéře přineslo obsazení v kanadském televizním seriálu DEGRASSI: THE NEXT GENERATION. Do té doby se sporadicky ukazoval jen v epizodních rolích seriálů FLASHPOINT nebo WILD ROSES.

V roce 2010 si zahrál i v seriálu LIFE UNEXPECTED. Objevil se i ve filmech DAYDREAM NATION, ALTITUDE nebo THE HOWLING: REBORN. Jeho největší role přišla na podzim roku 2011, když byl obsazen do role teenagera Joshe Shannona v novém sci-fi seriálu televizní stanice FOX, TERRA NOVA.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2020 Come True
2018 Vadí nevadí
2015 Burning Bodhi
Forsaken
2012 Skoro dospělá
2011 Vytí vlkodlaků: Znovuzrození
2010 Nebesa smrti
Národ snílků
The Rest of My Life (TV film)
2009 Zombie Punch
2008 Bitva o Passchendaele
Mayerthorpe (TV film)
Run Rabbit Run
2007 Don't Cry Now (TV film)
Křižovatka: Příběh o odpuštění (TV film)
Moondance Alexander
The Dark Room (TV film)
2006 Broken House

TV seriály

2018 Frontier: V kůži nepřítele (TV seriál)
The Sins of the Father (S03E06)
House of the Lord (S03E05)
All for All and None for One (S03E04)
další epizody (6)
2017 Frontier: V kůži nepřítele (TV seriál)
Keetom Takooteeoo Maheekun (The Return of the Wolf) (S02E06)
Cannonball (S02E05)
Mutiny (S02E04)
další epizody (6)
2016 Frontier: V kůži nepřítele (TV seriál)
Šibenice (S01E06)
Učedník (S01E05)
Vlci (S01E04)
další epizody (6)
2015 Hemlock Grove (TV seriál)
Brian's Song (S03E10)
Damascus (S03E09)
Dire Night on the Worm Moon (S03E08)
další epizody (10)
2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Demons and the Dogstar (S02E10)
Tintypes (S02E09)
Unicorn (S02E08)
další epizody (10)
2013 Hemlock Grove (TV seriál)
Birth (S01E13)
Children of the Night (S01E12)
The Price (S01E11)
další epizody (13)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Hnutí odporu (E13)
Soukromá armáda (E12)
Odhalený zvěd (E11)
další epizody (13)
Hodina duchů (TV seriál)
The Perfect Brother (S01E20)
Změna je život (TV seriál)
Teacher Schooled (S02E12)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Thanks Ungiven (S02E10)
Homecoming Crashed (S02E09)
Plumber Cracked (S02E08)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
Drop the World (2/2) (S10E44)
Drop the World (1/2) (S10E43)
Chasing Pavements (2/2) (S10E42)
další epizody (44)
2009 Wild Roses (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
The Rest of My Life (4/4) (S09E23)
The Rest of My Life (3/4) (S09E22)
The Rest of My Life (2/4) (S09E21)
další epizody (23)
2008 Flashpoint (TV seriál)
He Knows His Brother (S01E07)
2007 Virgin of Akron, Ohio, The (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Nightlife, The (TV pořad)