foto

Christine Adams

  • nar. Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Krevní pouto
2012 Americana (TV film)
2010 Modrá hlubina
TRON: Legacy 3D
2008 Beach Kings
Nájemný vrah (TV film)
2006 Oko delfína
2005 Batman začíná
Vnitřní nepřítel
2004 (Past Present Future) Imperfect
2001 Willows
2000 Where There's Smoke (TV film)

TV seriály

2018 Black Lightning (TV seriál)
Pilot (E01)
2016 Feed the Beast (TV seriál)
Fire (E10)
Be My Baby (E09)
In Lies the Truth (E08)
další epizody (9)
Pure Genius (TV seriál)
A Bunker Hill Christmas (E07)
Bunker Hill, We Have a Problem (E06)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Studentova smrt (S08E03)
2014 Legenda (TV seriál)
Obrazoborec (S01E08)
Tekutý písek (S01E07)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Turn, Turn, Turn (S01E17)
Seeds (S01E12)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Hnutí odporu (E13)
Soukromá armáda (E12)
Odhalený zvěd (E11)
další epizody (13)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vzplanutí hvězdy (S08E12)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Hysterická slepota (S04E05)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Moc vody (S02E12)
Něco získat, něco ztratit (S02E05)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Dokonalé plemeno (S01E06)
Studio 60 (TV seriál)
The Disaster Show (E17)
2006 Home Again (TV seriál)
2005 Love Soup (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Dlouhá hra (S01E07)
2004 NY-LON (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
2003 Čtyřicítka na krku (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Právo na zrození (S07E10)
2001 In Deep (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

TV pořady

1991 Noel's House Party (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace