foto

Christine Adams

  • nar. Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Profil
Spare Room
2015 Krevní pouto
2012 Americana (TV film)
2010 Modrá hlubina
TRON: Legacy 3D
2008 Beach Kings
Nájemný vrah (TV film)
2006 Oko delfína
2005 Batman začíná
Vnitřní nepřítel
2004 (Past Present Future) Imperfect
2001 Willows
2000 Where There's Smoke (TV film)

TV seriály

2021 Black Lightning (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
další epizody (10)
2020 Black Lightning (TV seriál)
The Book of War: Chapter Three: Liberation (S03E16)
The Book of War: Chapter Two: Freedom Ain't Free (S03E15)
The Book of War: Chapter One: Homecoming (S03E14)
další epizody (7)
2019 Love, Death & Robots (TV seriál)
Sonnie's Edge (S01E01)
Black Lightning (TV seriál)
The Book of Resistance: Chapter Four: Earth Crisis (S03E09)
The Book of Resistance: Chapter Three: The Battle of Franklin Terrace (S03E08)
The Book of Resistance: Chapter Two: Henderson's Opus (S03E07)
další epizody (16)
2018 Black Lightning (TV seriál)
The Book of Rebellion: Chapter Two: Gift of the Magi (S02E09)
The Book of Rebellion: Chapter One: Exodus (S02E08)
The Book of Blood: Chapter Three: The Sange (S02E07)
další epizody (22)
Dva světy (TV seriál)
Outside In (S02E02)
Act Like You've Been Here Before (S01E06)
2016 Feed the Beast (TV seriál)
Fire (E10)
Be My Baby (E09)
In Lies the Truth (E08)
další epizody (9)
Pure Genius (TV seriál)
A Bunker Hill Christmas (E07)
Bunker Hill, We Have a Problem (E06)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Studentova smrt (S08E03)
2014 Legenda (TV seriál)
Obrazoborec (S01E08)
Tekutý písek (S01E07)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Časy se mění (S01E17)
Sémě (S01E12)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Hnutí odporu (E13)
Soukromá armáda (E12)
Odhalený zvěd (E11)
další epizody (13)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vzplanutí hvězdy (S08E12)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Příběhy utajeného násilí (S01E06)
Hrdinové (TV seriál)
Hysterická slepota (S04E05)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Moc vody (S02E12)
Něco získat, něco ztratit (S02E05)
2007 Cestovatel (TV seriál)
The Hanged Man (E12)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Dokonalé plemeno (S01E06)
Studio 60 (TV seriál)
The Disaster Show (E17)
2006 Home Again (TV seriál)
2005 Love Soup (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Dlouhá hra (S01E07)
2004 NY-LON (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Čtyřicítka na krku (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Contract (S03E05)
Hvězdná brána (TV seriál)
Právo na zrození (S07E10)
2002 Moje rodina (TV seriál)
Kukaččí hnízdo (S03E13)
2001 In Deep (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 Noel's House Party (TV pořad)