foto

Mido Hamada

  • nar. 1971
    Káhira, Egypt
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Americký sniper
2013 Zakázaná žena (TV film)
2012 Die Wüstenärztin (TV film)
2011 Neznámý
2006 Po stopách 11. září (TV film)
The Situation
2005 English Harem, The (TV film)
Transit (TV film)
2004 Svět zítřka

TV seriály

2017 Emerald City (TV seriál)
No Place Like Home (E10)
Lions In Winter (E08)
They Came First (E07)
další epizody (9)
2015 The Dovekeepers (TV seriál)
2014 Legenda (TV seriál)
Obrazoborec (S01E08)
Tekutý písek (S01E07)
2013 Rudá vdova (TV seriál)
2012 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dvě role (S02E09)
Odletím (S02E08)
Dům v Gettysburgu (S02E06)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Nový začátek, část druhá (E02)
Nový začátek, část první (E01)
2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S08E17)
Day 8: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S08E16)
Day 8: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S08E15)
další epizody (10)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Believe Nothing (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Dokumentární

2007 Svět za 50 let (TV seriál)
2006 Co se stalo ve Waco (TV film)
Hannibal: Nepřítel Říma (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace