foto

Chad Lowe

  • nar. 15.1.1968 (50 let)
    Dayton, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Charles "Chad" Lowe se narodil v Dayton, Ohio. Matka byla učitelka a otec právník. V 9 letech se rodina přestěhovala do LA, inspirován svým bratrem - Rob Lowe a povzbuzován sousedem - Martin Sheen, se vrhnul na herectví. Po menších rolích v tv filmech získal roli v seriálu LIFE GOES ON, za nezapomenutelné ztvárnění HIV pozitivního mladíka získal cenu Emmy. Výborně zahrál roli zpěváka Johna Denvera v životopisném filmu VEĎ MĚ DÁL CESTO MÁ.

Hrál také v několika u nás známějších seriálech - MERLOSE PLACE, POHOTOVOST a v neposlední řadě i v seriálu 24 HODIN. V roce 2000 začal režírovat, v jeho dílech si zahrála také jeho manželka, majitelka Oscara, Hilary Swank, se kterou byl ženatý od r.1997, v roce 2006 se rozvedli. O rok později Chad představil svou novou přítelkyni, producentku Kim Painter.

rumbiq

Režijní filmografie

Filmy

2006 Beautiful Ohio
2002 Space Between, The
2000 The Audition

TV seriály

2018 Lehké jako pírko (TV seriál)
…Dark as the Night (E04)
…Dead as a Doornail (E03)
Supergirl (TV seriál)
Rather the Fallen Angel (S04E07)
2017 Americká manželka (TV seriál)
The Snowstorm (S01E11)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Musical Motel Property Bingo (S02E10)
Supergirl (TV seriál)
Wake Up (S03E07)
Prolhané krásky (TV seriál)
Playtime (S07E11)
2016 Notorious (TV seriál)
Chase (E07)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Eyebrow Anonymous Trapped Gem (S02E03)
Crytunes Divorce Tablet Ring (S01E22)
Prank Assistant Gum Puppy (S01E20)
The Grinder (TV seriál)
Delusions of Grinder (E16)
Prolhané krásky (TV seriál)
The Wrath of Kahn (S07E09)
2015 Rodinka na kousky (TV seriál)
Godparent Turkey Corn Farts (S01E08)
Prolhané krásky (TV seriál)
No Stone Unturned (S06E06)
Game On, Charles (S06E01)
Through a Glass, Darkly (S05E14)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kovbojská soutěž (S11E09)
Vzkříšení v ostatcích (S11E05)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
March of Crimes (S05E09)
Surfování afrodisů (S05E03)
Přichází zpět (S04E21)
další epizody (4)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec mistra křížovek (S10E08)
Vražda mezi forenzními vědci (S10E05)
2013 Prolhané krásky (TV seriál)
Do hloubky (S04E09)
Žhavá lázeň (S03E20)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt gymnastky (S09E11)
Seznam posledních přání (S09E05)
Patogenní zóna (S08E23)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Jako jed (S03E05)
Království slepých (S03E03)
Otec to ví nejlíp (S02E22)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Malý velký muž (S07E10)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Družička (S02E10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mýtus a pravda (S06E18)
2010 Bratři a sestry (TV seriál)
Těžká volba (S04E11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kosti v metru (S05E15)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Trpaslík v bahně (S05E07)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Dostaneš, co zasloužíš (S03E05)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý v časové schránce (S03E07)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Soulless (S04E25)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hailey Dean Mystery: 2 + 2 = Murder (TV film)
Hailey Dean Mystery: A Marriage Made for Murder (TV film)
Hailey Dean Mystery: A Will to Kill (TV film)
2015 Vincentův svět
2014 California Scheming
2005 Fielderova volba (TV film)
2003 Red Betsy
2002 Nevěrná
2001 Přijatelné riziko (TV film)
Your Guardian
2000 The Audition
Veď mě dále cesto má (TV film)
1999 Bytový komplex (TV film)
1998 Cíl: Země (TV film)
Suicide, the Comedy
1997 Floating
Quiet Days in Hollywood
Rabínova dcera (TV film)
Ti jiní
Za hranicí zákona
1996 Driven
Me and My Hormones (TV film)
1995 Boj o Jessicu (TV film)
Šance na lásku (TV film)
1994 Siringo (TV film)
1993 Candles in the Dark (TV film)
1991 Captive (TV film)
Nežádoucí láska (TV film)
Pozdrav z cesty do pekla
1990 So Proudly We Hail (TV film)
1989 Nikdo není dokonalý
The 16th Annual Daytime Emmy Awards
Vlastní krev
1988 Dubnové ráno (TV film)
Naučím tě zabíjet
No Means No (TV film)
1986 There Must Be a Pony (TV film)
1984 Flight 90: Disaster on the Potomac (TV film)
Mlčení srdce (TV film)
Oxford Blues

TV seriály

2018 Supergirl (TV seriál)
Make It Reign (S03E22)
Not Kansas (S03E21)
The Fanatical (S03E19)
další epizody (4)
2017 Supergirl (TV seriál)
Reign (S03E09)
The Faithful (S03E04)
Prolhané krásky (TV seriál)
Til DeAth Do Us PArt (S07E20)
2016 Prolhané krásky (TV seriál) - herec, a.z.
Burn This (S06E18) - a.z.
We've All Got Baggage (S06E17)
Do Not Disturb (S06E15)
další epizody (5)
2015 Prolhané krásky (TV seriál)
Don't Look Now (S06E04)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
No One Here Can Love or Understand Me (S05E11)
March of Crimes (S05E09)
A je pro odpovědi (S04E24)
2013 Prolhané krásky (TV seriál)
Crash and Burn, Girl! (S04E07)
Gamma Zeta Die! (S04E05)
Nebezpečná hra (S03E24)
další epizody (8)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Temná jízda (S03E13)
Ukradené polibky (S03E08)
Módní barva krev (S03E02)
další epizody (9)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
První tajemství (S02E13)
Přes moji mrtvolu (S02E12)
Chci se přiznat (S02E11)
další epizody (17)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Drž se svých přátel (S01E10)
Dokonalá bouře (S01E09)
Prosím, mluvte o mně, až budu mrtvá (S01E08)
další epizody (9)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Doktor v tygřím výběhu (S04E17)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S06E19)
Day 6: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S06E12)
Day 6: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S06E11)
další epizody (8)
2005 Médium (TV seriál)
Being Mrs. O'Leary's Cow (S01E13)
Pohotovost (TV seriál)
Dárci (S11E12)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Pokrevní bratři (S02E01)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pique (S02E20)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
Hříčky přírody (S04E08)
Něco nového (S04E02)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1984 Spencer (TV seriál)

Dokumentární

2007 Manufacturing Dissent
2006 ...So Goes the Nation
2002 Intimate Portrait: Kellie Martin (TV film)

TV pořady

1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace