foto

Filip Richtermoc

  • nar. 1971
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Filip Richtermoc objevil svou zálibu v literatuře už během studiu na gymnáziu. Účastnil se řad literárních a dramatických soutěží. A když po maturitě vyhrál konkurz v Horáckém divadle v Jihlavě, jeho herecká dráha byla zpečetěna. Později byl přijat na JAMU a zároveň hostoval v Národním divadle v Brně. V roce 1995 nastoupil do Klicperova divadla, kde působí dodnes.

Česká filmová "FILMOVKA" a nezávislá tvorba

Herecká filmografie

Filmy

2017 Akvabely
2008 Ten třetí (divadelní záznam)
2006 Akvabely (divadelní záznam)
Petrolejové lampy (divadelní záznam)
1995 Po letech (TV film)

TV seriály

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Manažer (S03E35)
Mike de luxe speciál (S03E33)
Spousta práce (S03E32)
další epizody (29)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Pusa na dobrou noc (S02E32)
Rozchod (S02E31)
Mikův blbej den (S02E30)
další epizody (51)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Úklid minulosti (E13)
Manžel na chvilku (E05)
Výlet (E04)
další epizody (6)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Jachtklub (S04E04)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace