foto

David Šír

  • nar. 12.10.1983 (35 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Léto s gentlemanem
Pražské orgie
Skleněný pokoj
2018 Láska bez bariér
2017 Dobrodruzi
2015 Fotograf
Nahý mezi vlky (TV film)
2010 Román pro muže
2009 Ptákovina (divadelní záznam)
2007 O život
Roming

TV seriály

2019 Soumrak templářů (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Dopis z Ruska (S02E22)
Rozdělení II (TV seriál)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Borgia (TV seriál)
Převzetí moci (S02E10)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Obchoďák (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Politika, kam se podíváš... (S04E12)
Autostop (S03E23)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Svatba (S02E09)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Ctitel (S01E11)
Promoce (S01E10)
Ode mě to nemáte! (S01E09)
další epizody (11)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2017 Das Luther-Tribunal - Zehn Tage im April (TV film)
2005 Tři strážníci (TV film)

TV pořady

2012 Legendy: Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace