foto

Johanna Steiger-Antošová

  • nar. 15.9.1971 (47 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Die Rote Blattlaus
1998 Když kočky nejsou doma... (studentský film)
1996 Předehra (studentský film)
Ruth (studentský film)
1995 Hotel Woodstock (studentský film)

TV seriály

2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Rande s poslem (E28)
Konečně otevřeno! (E27)
Spolek (E26)
další epizody (28)
2014 První republika (TV seriál)
Módní salon Valenta (S01E07)
Španělská chřipka (S01E04)
Milodary (S01E03)
2013 Vyprávěj (TV seriál)
Něco končí, jiné začíná (S05E22)
Dobrý skutek (S05E21)
Tsunami (S05E20)
další epizody (17)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Český Robinson (TV film)

TV seriály

2005 Ulice (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Die Rote Blattlaus
1998 Když kočky nejsou doma... (studentský film)
1996 Předehra (studentský film)
Ruth (studentský film)
1995 Hotel Woodstock (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace