foto

Antonia Zegers

  • nar. 29.6.1972 (46 let)
    Santiago, Chile
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hotel Zentai
No Estoy Loca
Pozdě umřít mladý
2017 Fantastická žena
Psi
2016 Nikdy nebudeš sám
Sin Filtro
2015 Klub
La memoria del agua
2012 No
2010 Post Mortem
Život ryb
2008 Tony Manero
2006 Pecados
2003 Sábado, una película en tiempo real
2002 Circo de las Montini, El
2001 Pampa ilusión
2000 Maria Luisa en la niebla (TV film)
1995 En tu casa a las 8

TV seriály

2012 Cobre (TV seriál)
2011 Uprchlíci (TV seriál)
2009 Sin anestesia (TV seriál)
2007 Alguien te mira (TV seriál)
2006 Entre Medias (TV seriál)
2005 Capo, Los (TV seriál)
Pincheira, Los (TV seriál)
2004 Tiempo final (TV seriál)
2003 Puertas adentro (TV seriál)
2002 Vida es una lotería, La (TV seriál)
2000 Romané (TV seriál)
1999 Fiera, La (TV seriál)
1998 Iorana (TV seriál)
1997 Eclipse de luna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace