foto

Jessica Walter

  • nar. 31.1.1941 (76 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Drobné si nechte
2016 Undercover Grandpa
2012 Bending the Rules
2006 Malí rošťáci
2004 Bláznivá svatba (TV film)
2002 Loutka
2001 My Best Friend's Wife
1998 Brloh v Beverly Hills
1997 Matka se vyzná (TV film)
Smrtící asteroid (TV film)
1995 Temptress
1994 Dovolená bez návratu (TV film)
PCU - Univerzita nebo klášter
1993 Vražedný computer
1989 Dad's a Dog (TV film)
1988 Aaron's Way: The Harvest (TV film)
Jenny's Song (TV film)
Tapeheads
1986 Killer in the Mirror (TV film)
1985 Execution, The (TV film)
1984 Flamingo Kid
Secret Places
The Return of Marcus Welby, M.D. (TV film)
1983 Thursday's Child (TV film)
1982 Spring Fever
1981 Scruples (TV film)
Stát se opicí
Zázrak na ledě (TV film)
1979 Goldengirl
She's Dressed to Kill (TV film)
Vampire (TV film)
1978 Dr. Strange (TV film)
Secrets of Three Hungry Wives (TV film)
Wild and Wooly (TV film)
1977 Black Market Baby (TV film)
1976 Having Babies (TV film)
Victory at Entebbe (TV film)
1974 Columbo: Dobrá pověst nadevše (TV film)
Větrná smršť (TV film)
1972 Home for the Holidays (TV film)
Women in Chains (TV film)
1971 They Call It Murder (TV film)
Zahrajte mi "MISTY"
1969 Číslo jedna
Three's a Crowd (TV film)
1968 Bye Bye Braverman
Kiss Me Kate (TV film)
1966 Grand Prix
Parta
1964 Lilith

TV seriály

2017 Archer (TV seriál)
Waxing Gibbous (S08E06)
Sleepers Wake (S08E05)
Ladyfingers (S08E04)
další epizody (6)
2014 Jennifer Falls (TV seriál)
2011 Retired at 35 (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Úterý smažených nočků (S04E15)
2010 Gravity (TV seriál)
Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Wedding Bells, The (TV seriál)
Země dinosaurů (TV seriál)
2006 Happy Hour (TV seriál)
2005 Life and Times of Juniper Lee, The (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Oh Baby (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
You Wish (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Kouzelný školní autobus (TV seriál)
1992 Jack's Place (TV seriál)
Round Table, The (TV seriál)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
The Pirates of Dark Water (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1988 Aaron's Way (TV seriál)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
1986 Wildfire (TV seriál)
1984 Three's a Crowd (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Bare Essence (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Joanie Loves Chachi (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
1981 Aloha Paradise (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Wheels (TV seriál)
1977 All That Glitters (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 Gibbsville (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Amy Prentiss (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Magician, The (TV seriál)
Tenafly (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Banacek (TV seriál)
Banyon (TV seriál)
Jigsaw (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Most Deadly Game, The (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
One Life to Live (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Preview Tonight (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
1964 Můj přítel delfín (TV seriál)
Reportér (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)

TV pořady

2002 Módní policie (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
1977 The 29th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)
The Pat Boone Show (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace