foto

Jorge Ameer

  • nar. 12.1.1972 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Oasis
2015 Medusa
2006 Contadora Is for Lovers

Dokumentární

2018 A toast to Sybil
2016 Classic Hollywood Cinemas

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Oasis

Dokumentární

2018 A toast to Sybil

Producentská filmografie

Dokumentární

2018 A toast to Sybil

Host

TV pořady

2006 2006 Glitter Awards (TV pořad)
2005 2005 Glitter Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky