foto

Joanna Moskwa

  • nar. 26.9.1985 (34 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Blue Collar Boys
Second Sight (TV film)
2012 Dark Horse (TV film)
2011 Red Hook Black
They're Out of the Business
2010 Perfect Life
2008 Allenatore nel pallone 2, L'
2007 Sweet Sweet Marja
2006 La notte del mio primo amore

TV seriály

2007 Medicina generale (TV seriál)
2006 Codice rosso (TV seriál)
I Cesaroni (TV seriál)
2000 Distretto di polizia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky