foto

Dustin Clare

  • nar. 2.1.1982 (36 let)
    Ballina, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Dustin Clare je australský herec, vítěz Logie Award (cena australského televizního průmyslu, která je udělována v mnoha kategoriích). Pochází ze severního pobřeží spolkového státu Nový Jižní Wales rozkládajícího se na východě Austrálie. Vystudoval Western Australian Academy of Performing Arts (v překladu: Západní australská akademie hereckého umění). Promoval v roce 2004 s titulem v dramatickém umění. Má sestru a je svobodný. Mezi jeho oblíbené činnosti patří jízda na motorce, hra na kytaru a četba. Dále je také velvyslancem pro rok 2011 na filmovém festivalu Warrambeen Film Festival ve své domovské zemi Austrálii.

Dustin začínal v krátkých filmech, pořadech a televizních seriálech. Za zmínku stojí postava Rileyho Warda v seriálu MCLEOD‘S DAUGHTERS, kde se objevil v letech 2006-2007 a za kterou mu byla v roce 2007 udělena cena Silver Logie v kategorii „nejoblíbenější nový mužský talent“. Poté pokračoval ve stejném duchu jako v předchozích letech až do roku 2011, kdy ztvárnil postavu Gannica v seriálu SPARTACUS: GODS OF THE ARENA - což je prequel, který se odehrává dlouho před příchodem Spartaca, známého z oblíbené série SPARTACUS: BLOOD AND SAND z roku 2010.

-OverLord-

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pacific Rim: Povstání
2014 Love Is Now
2013 Goddess
Sunday
2011 Oko uragánu
2010 Kanowna
2009 Early Checkout

TV seriály

2016 Wolf Creek (TV seriál)
2013 Spartakus (TV seriál)
Vítězství (S03E10)
Mrtví a umírající (S03E09)
Rozdělené cesty (S03E08)
další epizody (10)
2012 Spartakus (TV seriál)
Hněv bohů (S02E10)
Zrůdy (S02E09)
Vyrovnání (S02E08)
další epizody (7)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Hořký konec (E06)
Zúčtování (E05)
Pod maskou (E04)
další epizody (6)
2010 Protiúder (TV seriál)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
2007 Satisfakce (TV seriál)
2005 Headland (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)

Dokumentární

2009 Australians Hit Hollywood
1999 Inside Film Awards (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2013 In Bob We Trust

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(33)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace