foto

Marco Rodríguez

  • nar. 10.7.1953 (63 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Crooked Man (TV film)
2015 La Migra
Runner (TV film)
2014 Slídil
2011 Výkupné za manžela (TV film)
Život za život (TV film)
2010 Na doraz
2009 Ready or Not
Rychlí a zběsilí
2008 Hamlet na kvadrát
2006 Death Row (TV film)
Peklo v podzemí
2004 Million Dollar Baby
Vraždy bez záruky
2003 Dům z písku a mlhy
L.A. Okrsek 187 (TV film)
Osamělý mstitel
2002 Myšlenky zločince
1999 Dark Nova
Můj brácha čuník
Poslední zpověď (TV film)
Základna
1998 Dva za Texas (TV film)
My Neighbor's Daughter (TV film)
1997 Temný úsvit
1996 Bláznivá škola
1995 ...And the Earth Did Not Swallow Him
Ďábelský zabiják
1994 Amazonie v plamenech (TV film)
Vrána
1993 Rána bez milosti
1992 Proces: Cena za vášeň (TV film)
1990 Maniac Cop 2
Nástraha
The Bakery
Vnitřní záležitosti
Zelenáč
1989 Another Chance
Top of the Hill (TV film)
1988 Killer Instinct (TV film)
1987 Bordeláři
Extrémní předsudek
Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues (TV film)
Rytíři z Houstonu (TV film)
1986 Cobra
1985 Dáma v modrém (TV film)
1983 Women of San Quentin (TV film)
1981 Páskové z Los Angeles
1980 Baltimorský zázrak

TV seriály

2016 Castle na zabití (TV seriál)
Mnoho povyku pro vraždu (S08E20)
Queen of the South (TV seriál)
Estrategia de Entrada (S01E03)
2015 American Horror Story (TV seriál)
She Gets Revenge (S05E10)
Temný případ (TV seriál)
Kostel v troskách (S02E06)
2014 Playing House (TV seriál)
2012 Procitnutí (TV seriál)
2009 Nahoru a dolů (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Peklo nebo utonutí (S03E12)
2007 Chuck (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Tráva (TV seriál)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Stopař (S01E10)
2001 Philly (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
JAG (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Tequila a Bonetti (TV seriál)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Zraněný (S04E12)
Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
WIOU (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Arzenál svobody (S01E20)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Dáma v modrém (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
1983 Bay City Blues (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace