foto

Marco Rodríguez

  • nar. 10.7.1953 (66 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tenkrát v Hollywoodu
Velvet Buzzsaw
2018 El Chicano
2017 Inhumans (IMAX)
2016 The Crooked Man (TV film)
2015 La Migra
Runner (TV film)
2014 Slídil
2011 Výkupné za manžela (TV film)
Život za život (TV film)
2010 Na doraz
2009 Ready or Not
Rychlí a zběsilí
2008 Hamlet na kvadrát
2006 Death Row (TV film)
Peklo v podzemí
2004 Million Dollar Baby
Vraždy bez záruky
2003 Dům z písku a mlhy
L.A. Okrsek 187 (TV film)
Osamělý mstitel
2002 Myšlenky zločince
1999 Dark Nova
Můj brácha čuník
Poslední zpověď (TV film)
Základna
1998 Dva za Texas (TV film)
My Neighbor's Daughter (TV film)
1997 Temný úsvit
1996 Bláznivá škola
1995 ...And the Earth Did Not Swallow Him
Ďábelský zabiják
1994 Hořící sezóna (TV film)
Vrána
1993 Rána bez milosti
1992 Proces: Cena za vášeň (TV film)
1990 Maniac Cop 2
Nástraha
The Bakery
Vnitřní záležitosti
Zelenáč
1989 Another Chance
Top of the Hill (TV film)
1988 Vražedný instinkt (TV film)
1987 Bordeláři
Extrémní předsudek
Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues (TV film)
Rytíři z Houstonu (TV film)
1986 Kobra
1985 Dáma v modrém (TV film)
1983 Women of San Quentin (TV film)
1981 Páskové z Los Angeles
1980 Baltimorský zázrak

TV seriály

2018 Sněží! (TV seriál)
The Offer (S02E06)
MacGyver (TV seriál)
Dia de Muertos + Sicarios + Family (S03E05)
2017 MacGyver (TV seriál)
MacGyver + MacGyver (S02E23)
Vražedná práva (TV seriál)
I'm Going Away (S04E01)
2016 Queen of the South (TV seriál)
Estrategia de Entrada (S01E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Mnoho povyku pro vraždu (S08E20)
2015 Temný případ (TV seriál)
Kostel v troskách (S02E06)
American Horror Story (TV seriál)
Dočká se pomsty (S05E10)
2014 Playing House (TV seriál)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pád (S04E24)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Game Day (E09)
Chuck (TV seriál)
Chuck a vydržovaný muž (S05E09)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Dopis na rozloučenou (S07E15)
2010 Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 13 (S02E07)
Chapter 12 (S02E06)
Chapter 10 (S02E04)
další epizody (6)
2009 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Flesh & Blood (S04E17)
Tráva (TV seriál)
Kačeny a tygři (S05E11)
2008 Mentalista (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Peklo nebo utonutí (S03E12)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Azyl (S03E15)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Letí tudy střela II. (S06E08)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Stopař (S01E10)
JAG (TV seriál)
Pas de Deux (S08E23)
Právníci, zbraně a peníze (S08E22)
2001 Philly (TV seriál)
Live and Leg Die (E11)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The English Patient (S08E17)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
2:0 na body (S05E01)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Štěstí ve hře (S01E13)
1994 Frasier (TV seriál)
Není všechno zlato, co se třpytí (S01E15)
Odpadlík (TV seriál)
Útěk (S03E03)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Rodinná záležitost (S02E06)
1992 Tequila a Bonetti (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Zraněný (S04E12)
1990 Dvanáctý kanál (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Neviditelný štít (S05E17)
1988 China Beach (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Arzenál svobody (S01E20)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Dáma v modrém (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
1983 Bay City Blues (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Beyond the Golden Door (S01E04)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Jungle Madness (S01E15)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky