foto

Abbey Hoes

  • nar. 20.5.1994 (25 let)
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Verliefd op Cuba
Zlomyslná
2018 Gek van Oranje
Zwaar verliefd!
2017 Rodinný hotel
Zabiják & bodyguard
2016 Fissa
2015 De ontsnapping
Ventoux
2014 Nena
2012 Broer
Koning van Katoren
2011 Razend
2010 Tirza
2009 Lover of Loser
Maite was hier (TV film)

TV seriály

2016 Petticoat (TV seriál)
2015 Zwarte Tulp (TV seriál)
2014 Nieuwe buren (TV seriál)
2013 Ontmaskering van de Vastgoedfraude, De (TV seriál)
2012 Dokter Deen (TV seriál)
2010 Feuten (TV seriál)
Vrijland (TV seriál)
2009 Verborgen verhalen (TV seriál)
2007 Spangas (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky