foto

John Shea

  • nar. 14.4.1949 (69 let)
    North Conway, New Hampshire, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Worthwhile Life (TV film)
Grey Lady
2015 Anatomy of the Tide
2013 Northern Borders
2012 March Sisters at Christmas, The (TV film)
Vražedná posedlost
2011 51
Italský klíč
The Trouble with the Truth
2010 Low Grounds: The Portal
Neviditelný symbol
2009 Achchamundu! Achchamundu!
2008 Obviněná
2006 Broken Sole, A
Insurgents, The
2002 Empath, The
Heartbreak Hospital
1999 Catalina Trust
Getting Personal
Ztracený a nalezený
1998 Adventures of Sebastian Cole, The
Getting Personal
Nowhere to Go
Southie
1997 Strážci Apokalypsy (TV film)
1996 Víkend (TV film)
Zapomenuté hříchy (TV film)
1995 See Jane Run (TV film)
1994 Justice in a Small Town (TV film)
Leslie's Folly (TV film)
Podivná spravedlnost
1992 Freejack
Miláčku, zvětšil jsem naše dítě
Pověstný muž (TV film)
Svůdník (TV film)
1989 Do You Know the Muffin Man? (TV film)
Kouzelné chvíle (TV film)
Malé oběti (TV film)
1988 Baby M (TV film)
Gandahar
Nový život
Návrat do rodného města
1987 Coast to Coast (TV film)
Ha-Holmim
Impossible Spy, The (TV film)
1986 Angel River
Případ neoprávněného zabití (TV film)
1985 Hitlerova SS: Portrét zla (TV film)
Lune de miel
1984 Dining Room, The (TV film)
Windy City
1982 Nezvěstný
1981 Family Reunion (TV film)
1980 Hussy
1978 Narození Páně (TV film)

TV seriály

2018 Deception (TV seriál)
Escapology (E03)
2016 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý v ledu (S11E20)
2015 Agent X (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Cena za obchod (S04E06)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
Invitation to an Inquest (S04E17)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Anatomy of a Joke (S04E07)
Super drbna (TV seriál)
Návrat Drbny (S05E13)
2009 Super drbna (TV seriál)
Hříšné tajemství (S02E17)
Ať žije Yale! (S02E16)
Proti vůli (S02E15)
2008 Super drbna (TV seriál)
Archibaldův osud (S02E11)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Odkaz (S07E19)
2007 Super drbna (TV seriál)
Vánoce na Upper East Side (S01E11)
Rodinná krize (S01E09)
2005 Médium (TV seriál)
Still Life (S02E09)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hodné dítě (S04E18)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Shrunk (S14E04)
2001 Mutant X (TV seriál)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Vývoj (S02E11)
1998 Z vlastní vůle (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
Nový Superman (S01E01)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
As Ye Sow (S05E02)
1990 WIOU (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1983 Kennedy (TV seriál)
1979 Poslední kabriolet (TV seriál)

Dokumentární

1998 Fatherhood USA (TV seriál)
1992 Lincoln (TV film)
1984 In Our Hands

Režijní filmografie

Filmy

2017 Grey Lady
1998 Southie

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Grey Lady

Producentská filmografie

Filmy

2017 Grey Lady
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace